Strona 283 z 345 PierwszyPierwszy ... 183233273281282283284285293333 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 821 do 2 830 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

bez sensu trochę dyskusja, te zdjęcia są komiczne i to wszystko

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KarolJ Zobacz posta
    mówię Ci, produkty na Ciebie czekają : )
    nie rozumiem takich komentarzy

moim zdaniem mimika może nie zachwyca ale zdjęcia mi się podobają i bron boże nie jestem fanem miclesa :/
    i wbrew ogólnie stwierdzonemu zmęczeniu ostatnie zdjęcie akurat mi się podoba najbardziej

aha może faktycznie micles porobisz centralne portretowki, takie jak karol ma w swojej galerii może wyjdą ci lepiej ... niż jemu

Coś już napisał Awatar qbar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    I Ty to tak na powaznie? I to ramię nad głową, a w zasadzie na czole, jak z zepełnie innego modelu (wczesny Arnold) tez Ci się podoba?
    No co Ci mam napisać? Tak podoba mi się. Jak pierwszy raz rzuciłem okiem na to zdjęcie to po prostu od razu mi się spodobało. Dziewczyna jest kapitalnie ubrana i właśnie to ramie w połączeniu z poodkrywanymi miejscami robi na mnie świetne wrażenie.

Napiszę to jeszcze raz fota jest dobrze zaświecona i podoba mi się, że dziewczyna jest tak odsunięta od tła (na pozostałych trzech moim zdaniem za blisko stoi, lub leży)

Zdjęcie przykuło moją uwagę najprawdopodobniej z powodu nagiego ramienia. To nie jest ramię Arnolda. Piękna subtelna, szczupła dziewczyna, w połączeniu z odpowiednio dobranym strojem i pozą dają finalnie kapitalny efekt. Nie będę ukrywał, że oprócz strony technicznej interesuje mnie również kwestia moich samczych odruchów. I znowu muszę napisać, że połączenie techniki fotografa, z urodą dziewczyny wywala mnie na pysk.

Inną sprawą jest to czy micles kazał jej celowo podnieść tę rękę. Z tego co zauważyłem jest jednym z bardziej upierdliwych i męczących forumowicz i pewnie innym forumowiczom by tę podniesioną rękę wytykał. Ja mu nie wytykam bo mnie się podoba i też bym jej kazał tak ją podnieść.
    Podejrzewam, że micles po prostu nie zwrócił na to uwagi, ale tak często bywa, że sztuka dzieje się przez przypadek

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbar Zobacz posta
    Podejrzewam, że micles po prostu nie zwrócił na to uwagi, ale tak często bywa, że sztuka dzieje się przez przypadek
    Zwrócił, zwrócił, bo wszystkie pozy ustawiał sam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czacz
    (wszystko na czydziścipinć mm - uczę się robić jednym szkłem :D)

Część właściwa - treściwa i ułożona :

544.

545.

546.

547.

548.

549.

Część bonusowa - podobają mi się, ale nie pasują do powyższej historii :

550.

551.

552.

553.

554.

555.

556.

557.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Mam małe zastrzeżenia do obróbki, jakaś taka wypalająca mi oczy, ale cały ostatni set mi się podoba. Bardzo fajne jest 544, może ze względu na ten burdel na zdjęciu.
    Bardzo fajne przesłanie na 551, ale ja bym szukał inaczej tego kadru.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Część bonusowa - podobają mi się, ale nie pasują do powyższej historii
    Zdjęć OK, ale jaka tu jest historia, bo jej nie zauważyłem niestety

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Oglądanie, znajdowanie właściciela, targowanie się, zapłata, wynoszenie towaru, przeliczanie utargu.

Fakt, zdjęcia są z różnymi osobami, bo niestety nie można było tam za bardzo szaleć i skakać dookoła - sprzedawcy byli do nas nastawieni raczej negatywnie, ale chyba to, że to są różne sytuacje nie psuje, a może i nawet polepsza, bo właśnie pokazane są różne osoby (jedno i to samo kupowanie w 6 zdjęciach nie przedstawiłoby całego tematu tak rozlegle)...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Historia historią ale, że jej nie ma to fakt. Te zdjęcia nie mówią. Gubi je w większości płytka GO
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Raczej mały rozmiar. Szczegółowość pierwszej foty jest zbyt duża, żeby móc to ogarnąć wzrokiem z 800pix miniatureczki...

Strona 283 z 345 PierwszyPierwszy ... 183233273281282283284285293333 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów