Strona 95 z 166 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 941 do 950 z 1660

Wątek: Łódzcy Canonierzy i nie tylko odliczcie się ;-)

Bywalec Awatar Bazyss
    Miasto
    Knzas/ŁDZ

Domyślnie

Sprawa jest prosta. Rozważany był Pin-Up ale wyszło że za drogo. Co do bielizny określiłem się tylko Ja i Analogforever, reszta cisza. Jak nikt się nie odezwie czy mu się coś podoba czy nie czy przystaje na takie warunki to jak tu coś zorganizować. Można zrobić zwykłą stylizację jakaś bluzeczka spódniczka czy sukienka i porobić zdjęcia będzie można ale to też trzeba się zdeklarować czy chcę czy nie.

Ogarnijcie się i potwierdźcie na 100% czy przychodzicie czy nie i co chcecie.
    Takie moje skromne zdanie.

p.s
    co do Wojtka to jak będzie chętny to ja się piszę na 100%
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    co do wypowiedzi "MM"
    to z jego strony też dziwna cisza.
    Ostatnio edytowane przez Bazyss ; 02-03-2011 o 15:08 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bazyss Zobacz posta
    Sprawa jest prosta. Rozważany był Pin-Up ale wyszło że za drogo. Co do bielizny określiłem się tylko Ja i Analogforever, reszta cisza. Jak nikt się nie odezwie czy mu się coś podoba czy nie czy przystaje na takie warunki to jak tu coś zorganizować. .
    Ludzie skoro widac ze mam problemy z czasem widac ze przydala by sie pomoc w ogarnieciu tematu to czemu nikt nic. To spotkanie ma byc dla was nie dla mnie. Jest studio , jest wizaz , byla kwestia tematu i ewentualnie modelki/modelek a tu chyba mozna tez z siebie cos zrobic majac na uwadze ze 10 osob chetny jest. A wypowiadaja sie dwie osoby , co dla mnie odzwierciedla zainteresowanie spotkaniem i foceniem. Przepraszam ale ja w obecnym okresie mam sporo na glowie , miedzy innymi studio wlasnie i z tym zwiazane sprawy , organizacja wlasnych sesji i nie jestem w stanie przygotowac wszystkiego i podac na tacy jak Wojtek. Cala operacja tez nie jest na tyle skomplikowana zeby pomoc. Staralem sie na biezaco informowac co i jak wyglada zeby z pewnych spraw zdawac sobie sprawe.

Szuler masz pretensje o cos ? Sam focisz chyba od czasu do czasu wiec tez jestes w stanie chocby odezwac sie do modelek.

A jak ktos chcial tylko pogadac i pobawic sie sprzetem to mozna sie umowic w pubie albo w parku , pogoda ladna.
    Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    sorry Michał ale cisza to raczej z Twojej strony , spotkanie niby za cztery dni a gdzieś zaginąłeś, propozycje były przeciez z naszej strony jakieś ale nie ustosunkowałeś sie w zaden sposób do nich ,przynajmnmiej do mojej z soboty bodaj, wiesz ja nawet jako osoba mocno dyspozycyjna też chciałbym wiedzieć kilka dni wcześniej czy się spotykamy ,ludzie mają przecież rodziny i nie kazdy tak bierze sprzęt i wychodzi sobie z domu kiedy chce.
    ja mam sie ustostunkowac ? pisalem o tym co wiedzialem , znow powtarzam dla kogo to spotkanie ma byc ze ja mam decydowac ? albo cos wspolnie albo w ogole , przy tego typu spotkaniach z takiego zalozenia wychodze
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 02-03-2011 o 15:38 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Bywalec Awatar Bazyss
    Miasto
    Knzas/ŁDZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Jest studio , jest wizaz , byla kwestia tematu i ewentualnie modelki/modelek a tu chyba mozna tez z siebie cos zrobic majac na uwadze ze 10 osob chetny jest. A wypowiadaja sie dwie osoby , co dla mnie odzwierciedla zainteresowanie spotkaniem i foceniem. Staralem sie na biezaco informowac co i jak wyglada zeby z pewnych spraw zdawac sobie sprawe.

ja mam sie ustostunkowac ? pisalem o tym co wiedzialem , znow powtarzam dla kogo to spotkanie ma byc ze ja mam decydowac ? albo cos wspolnie albo w ogole , przy tego typu spotkaniach z takiego zalozenia wychodze
    Zgadzam się z twoim zdaniem. Jeżeli na 10- chętnych w ciągu tygodnia odezwały się dwie osoby co by chciały robić tzn. że reszta już zrezygnowała.!?!

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ja mam sie ustostunkowac ? pisalem o tym co wiedzialem , znow powtarzam dla kogo to spotkanie ma byc ze ja mam decydowac ? albo cos wspolnie albo w ogole , przy tego typu spotkaniach z takiego zalozenia wychodze[/QUOTE]

sorry ale to Twoje studio przecież ,ja mam w nim rządzić ? :-D , przecież masz pewnie grupe ludzi z którymi wspólpracujesz ,wizaz czy modelki i dla mnie jest normalne że jesteś organizatorem takiego spotkania , szkoda ze nie podałeś miesiąc temu jak uzgodnialiśmy termin spotkania ze mamy sobie wszystko załatwić samemu ,tak to licho wyglada to na 4 dni przed planowanym spotkaniem ,chociaz pewnie jest do przeskoczenia jeszcze coś zorganizować ,niektóre osoby liczyły ze wpadną i pewnie będą rozczarowane jak sie nic nie zrobi .Ja też jak juz wolałbym tę niedziele niż np następną .
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    ze mamy sobie wszystko załatwić samemu
    a tak jest ? bylo w ogole ? chyba wiec litosci
    chyba nie , mialo byc

nadal brak edycji , bosko
    Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    1. barman_pl na 90%
    2. Strebor na 99%
    3. szuler
    4. bazyss
    5. Morfii
    6. Blackrado
    7. analogforever
    8. JeRzU
    9. rafalp88 na 90%
    10. 3voQ

Czy ta lista jest aktualna ? Czy ktoś chce się dopisać ?
    Po ile zrzuta ? To ma znaczenie w kwestii tego co możemy zrobić w zasadzie.

Mozna zrobic bielizne z jedna osoba , z druga sam nie wiem. Swoich pomysl nie sprzedam ;D. Moze byc pin-up , raczej nie wymaga zbytniego przygotowania ale dochodzi kwestia fryzury , nie kazda wizazystka to zrobi. Moze Aasia Wilińska by nas wsparla w temacie bo ma doswiadczenie ale wtedy w trzeba by liczyc w granicach 150-200 zl przygotowanie osoby , moze mniej jak sie dogadam heh.
    26 to pisalem
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 02-03-2011 o 16:27 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

to sie Michał określ czy wypożyczasz nam to studio na niedziele, a jak tak to za ile ,moze sie zdązy załatwić jeszcze wizaż i modelki ,zrobimy w miare mozliwości cos glamour i moze bielizne jak sie dziewczyna znajdzie jakaś co będzie chętna zapozować .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

sry ja pas , czekalem az przynajmniej polowa z listy potwierdzi o co prosilem , ludzie na forum wchodza ale jak widac nikt nie ma ochoty, a ile sie odezwalo 2-3 osoby ? , na chwile obecna mam serdecznie dosc , co staram sie grupowo zrobi i patrze czy reszta w ogole cos zaskoczy , to widze ze **** i najlepiej wszystko samemu robic

Wojtek chetny na spotkania wiec nie ma co plakac
    no comment...

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

oki ,w Multiarte mają studio w niedziele wolne z tego co wiem , wpisywać się kto ma ochote fotografować w niedziele aby jakieś koszty skalkulować .
    tylko ruchy z wpisywaniem bo czasu mało a trzeba jakiś wizaz załatwić i dziewczyny :-D

1. analogforever
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 02-03-2011 o 16:44 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Konstantynów

Domyślnie

jak wcześniej pisałem to będzie moja pierwsza sesja, czekałem co wymyślicie żeby się dostosować, nie chciałem wychodzić przed szereg, ale teraz to już sam zgłupiałem co i jak
    C 450D + BG-E5 + C18-55 + S28-300

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JeRzU Zobacz posta
    jak wcześniej pisałem to będzie moja pierwsza sesja, czekałem co wymyślicie żeby się dostosować, nie chciałem wychodzić przed szereg, ale teraz to już sam zgłupiałem co i jak
    zrobiłem liste aby znależć osoby chcące w niedziele fotografować na 100% ,jak chcesz to się wpisz jak nie to nie ,proste

Strona 95 z 166 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów