ok jakos w weekend postam sie cos ogranac i napisac sensownego bo teraz miliard spraw na glowie ;]
ok jakos w weekend postam sie cos ogranac i napisac sensownego bo teraz miliard spraw na glowie ;]
no comment...
...drodzy przyjaciele... nie wiem jak będzie ze mną bo leżę od 11-02 w szpitalu w Zgierzu... więc wybaczcie ale nie wiem jak długo tu zostanę...:/
Pozdrawiam Arek.
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
może jednak uda mi się przybyć, więc jeszcze mnie nie skreślajcie
Gosia do weekendu jeszcze parę dni![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Ja 6 marca na 99% odpadam ;] ew. wpadnę na chwilkę bez aparatu zamienić parę słów![]()
Sry sporo spraw na glowie po prostu , piatek mam jako taki wolny wiec cos zaproponuje i przez weekend ustalimy co i jak robimy ;]
no comment...
1. barman_pl na 90%
2. Strebor na 99%
3. szuler
4. bazyss
5. Morfii
6. Blackrado
7. analogforever
8. JeRzU
9. rafalp88 na 90%
10. 3voQ
Czy ta lista jest aktualna ? Czy ktoś chce się dopisać ?
Po ile zrzuta ? To ma znaczenie w kwestii tego co możemy zrobić w zasadzie.
Mozna zrobic bielizne z jedna osoba , z druga sam nie wiem. Swoich pomysl nie sprzedam ;D. Moze byc pin-up , raczej nie wymaga zbytniego przygotowania ale dochodzi kwestia fryzury , nie kazda wizazystka to zrobi. Moze Aasia Wilińska by nas wsparla w temacie bo ma doswiadczenie ale wtedy w trzeba by liczyc w granicach 150-200 zl przygotowanie osoby , moze mniej jak sie dogadam heh.
no comment...