Strona 97 z 166 PierwszyPierwszy ... 47879596979899107147 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 961 do 970 z 1660

Wątek: Łódzcy Canonierzy i nie tylko odliczcie się ;-)

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

e tam w kupie raźniej A na powaznie mozna zrobic 2 grupy albo podchodzenie w pojedynke 5 klatek i next
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Bywalec Awatar Bazyss
    Miasto
    Knzas/ŁDZ

Domyślnie

Ja jestem na TAK. rozłożenie na dwie tury poskutkuje mniejszą ilością czarnych zdjęć

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Konstantynów

Domyślnie

ktoś z tu obecnych wybiera się na te eliminacje do fever jutro (niedziela)??
    C 450D + BG-E5 + C18-55 + S28-300

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

Wiem że analog miał ochotę wielką, zadzwońcie na nr który podałem (on był podany na ich FB więc to nic special) bo nie wiem czy te eliminacje to tak całkiem open impreza
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Domyślnie

13.03.2011 Teatr Wielki - wyprzedaż strojów.
    W niedziele miedzy 9 a 14 w teatrze wielkim wyprzedaż strojów z starszych oper i przedstawień. Ceny podobno miedzy 10 a 70 zł.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    mam już linka
    http://www.dzienniklodzki.pl/wiadomo....html?cookie=1
    Ostatnio edytowane przez szuler ; 11-03-2011 o 13:19 Powód: Automerged Doublepost
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

szuler

masz jutro z pól godziny czasu za dnia ? chciałbym podpiać jedno Twoje szkiełko i zrobić klika sampli .
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Domyślnie

sorki, ale dziś odpada, w niedzielę nie ma problemu będę cały dzień leczył się w domu
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

oki ,jutro tez jest ok wysłałem Ci tel na pw ,jak dojdziesz do siebie to cyknij
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Awatar krzysiektm
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

Witam... jestem świeżaczkiem w temacie fotografii i nie jestem z Łodzi ale z TM... W moim mieście jak niektórym wiadomo (albo i nie) jest kilka starych, opuszczonych fabryk... są naprawdę spoko miejsca do focenia... ogrodzenia w pewnych miejscach porozwalane także problemu z wejściem by nie było... jak ktoś miałby wolny jakiś weekend i chciałby pofocić na gruzach itp. to możnaby podbić w parę miejsc... a jak ktoś lubi Landschaft'y czy jak to sie tam pisze... polecam Zalew Sulejowski albo małe groty... oczywiście oprowadzenie po tych wszystkich miejscówkach zapewniam
    Canon Eos 550d + Kit 18-55 + Sunpak PF30x
    digart

Bywalec Awatar Bazyss
    Miasto
    Knzas/ŁDZ

Domyślnie

20ty się zbliża może by zrobić listę osób zainteresowanych i chętnych do spotkania.? bo znowu będzie jak ostatnio...

Termin 20.03

1. Bazyss

Strona 97 z 166 PierwszyPierwszy ... 47879596979899107147 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów