Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Co po 1000D ??

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Porównań jest cała masa.
    Wykonaj jakiś ruch, zamiast czekać aż ludzie podadzą Ci wszystko na tacy.
    Chcę wykonać ruch, mam mniej więcej obrany kierunek ale nie chcę popełnić błędu. Nie oczekuję "podania na tacy" tylko opinii świadomych użytkowników na konkretny temat.

Jesli uważasz, że zakup nowej puszki automatycznie poprawi Tw. zdjęcia, to się rozczarujesz.[/QUOTE]

Właśnie takich odpowiedzi bałem się otwierając wątek. Nic na temat, ale za to pokazałeś swoją wyższość.

A wracając do tematu. Wybór pada na 40D - nie przeraża mnie brak AutoISO 1000D na taką opcję ale w zasadzie z niej nie korzystam, co do jakości wyświetlacza to myślę że i w 40D 50D nadają się wyłącznie do wstępnej oceny. Nie do przecenienia jest fakt, że kupując 40D mam tysiaka w kieszeni i o tyle jestem bliżej Sigmy 50/1,4 EX HSM
    Pozostaje tylko znaleźć niezbyt zajeżdżony egzemplarz 40D co pewnie nie będzie proste.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Porównań jest cała masa.
    Wykonaj jakiś ruch, zamiast czekać aż ludzie podadzą Ci wszystko na tacy.
    Chcę wykonać ruch, mam mniej więcej obrany kierunek ale nie chcę popełnić błędu. Nie oczekuję "podania na tacy" tylko opinii świadomych użytkowników na konkretny temat.

Jesli uważasz, że zakup nowej puszki automatycznie poprawi Tw. zdjęcia, to się rozczarujesz.
    Właśnie takich odpowiedzi bałem się otwierając wątek. Nic na temat, ale za to pokazałeś swoją wyższość.

A wracając do tematu. Wybór pada na 40D - nie przeraża mnie brak AutoISO 1000D na taką opcję ale w zasadzie z niej nie korzystam, co do jakości wyświetlacza to myślę że i w 40D 50D nadają się wyłącznie do wstępnej oceny. Nie do przecenienia jest fakt, że kupując 40D mam tysiaka w kieszeni i o tyle jestem bliżej Sigmy 50/1,4 EX HSM
    Pozostaje tylko znaleźć niezbyt zajeżdżony egzemplarz 40D co pewnie nie będzie proste.
    Ostatnio edytowane przez marcooos ; 26-02-2011 o 16:02 Powód: Automerged Doublepost
    C1000D, C50/1.8II, C18-55, C75-300, S17-70 DC MACRO OS HSM, parę M42, METZ 48 AF-1, STATYW MARUMI

Uprawnienia umieszczania postów