Pokaż wyniki od 1 do 10 z 97

Wątek: [rediconn] Galeria poPSuta

Mieszany widok

Bywalec Awatar daviddark
    Miasto
    Cork - Ireland

Domyślnie

Następnym razem zanim wrzucisz fotkę do oceny "ekspertów" zastanów się kilka razy - to po pierwsze
    Po drugie - skąd Ci przyszło na myśl, że w ogóle potrzebujesz OCENY twoich poczynać w PS .. - raczej RADY jak inaczej w podobnym stylu a poprawnie obrobić tę fotkę i tej podobne.

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    górne lepsze
    Takie komentarze na pewno Ci nie pomogą w rozwoju i tylko szerzą pogłębiającą się w tym kraju deprechę Autor nawyraźniej lubi szaro buro i ponuro.

Ja wiem, że jak się zna kilka suwaków w PS i obejrzy się kilka tutoriali wciąż niezbyt wiele można zrobić. Do tego trzeba czasu, determinacji i wielu wielu prób żeby zrozumieć PS-a i uzyskać zadowalające efekty.

Pozdrawiam i powodzenia z PS
    DavidDark
    5D2, 60D, 35 1.4 L, S50 1.4, C50 2.5 Macro, 85 1.8, 70-200 2.8 IS L
    (2011) 27" iMac i7 3.4Ghz 16GB, 2T, 2GB Radeon, LaCie 1TB LBD Thunderbolt
    Blog
    portfolio

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daviddark Zobacz posta
    Po drugie - skąd Ci przyszło na myśl, że w ogóle potrzebujesz OCENY twoich poczynać w PS .. - raczej RADY jak inaczej w podobnym stylu a poprawnie obrobić tę fotkę i tej podobne.
    eeee co ??

Cytat Zamieszczone przez rediconn Zobacz posta
    Witam. Dziwna to będzie galeria ... Chciałbym uzyskać od Was opinie na temat obróbki w CR + PS, raz na jakiś czas wrzucę 2 fotki: pierwsza wypluta bezpośrednio z aparatu a druga potraktowana Photoshopem - i proszę Was o oceny mojej pracy :-)
    koledze chodzi o ocene jego obróbki, a nie rady co zrobic inaczej lub POPRAWNIE, dla niego jest poprawnie tylko szuka oceny jego pracy (czasem ludzie lubia jak im ktos napisze 5+), ogólnie chyba nie byl by to zly pomysl gdyby ludzie oceniali zdjecia w skali 1/10 bo faktycznie wypowiedz górne lepsze jest ...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów