A za 1000zł ogniskowa zaczela by leżeć? Dziwne..![]()
A za 1000zł ogniskowa zaczela by leżeć? Dziwne..![]()
To jest aparat, jakaś namiastka serii M za sporo mniejsza cenę. Mimo, że mi się podoba ten Fuji to jednak po dłuższym już użytkowaniu NX100 stwierdzam, że po kupnie elektronicznego wizjera będę zawodolony na 105%![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Kurczę no, taka niepozorna niewinna sprzęcina. Fajowa opcja na nie zwracanie na siebie uwagi.
Mam nadzieję że nie będzie na stałe w takiej cenie.
http://www.fotoit.pl/index.php?site=...at=138&id=2108
Nie no .... cena jest ok. Tzn. taka odstraszającaMoże oni chcą sprzedać jak najmniej, albo uważają że cena + kult
![]()
Ja tam jestem zdania, że cena może być dowolna, jeżeli znajdzie się kupiec. Nie muszę być nim ja, dostrzegający niepokojącą bliskość tej ceny do wartości 35-tki lustrzankowej z najwyższej półki. Gabaryt i wiążąca się z tym dyskrecja, owszem, ma znaczenie, niemniej przy tej cenie ja mówię CHECK.
Entuzjastyczny Neofita
Ja mówię wręcz PASS![]()
Fotoit po prostu wie więcej niż my - wiedzą już, że gdy x100 będzie u nas dostępny, kurs $ będzie wówczas na poziomie 1usd= 6pln, a spowoduje to obecna sytuacja w Egipcie i na bliskim wschodzieA tak poważnie, jeżeli nie będzie problemów z dostępnością u nas i za oceanem, to cena pewnie szybko osiągnie pułap 3500-4000 zł. W Usa szybko zleci do 999$, więc jak ktoś ma ciocię w Ameryce, to będzie fajna oferta. No chyba, że faktycznie $ zaszaleje...
Taki aparat z całym jego kultowym niby charakterem nie powinien być droższy od Nexa, Pena czy Nxa. To dalej zwykły kompakt. Okolice poniżej 1000zł to wszystko co może być wart.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.