Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: Zdradziłam Nikona, pokochałam 5D mark II POMOCY

Mieszany widok

Domyślnie

gdzie moge tutaj wrzucic galerie ?? Czy mam pojecie ?? mialam o Nikonie, canonem sie ucze...chyba wiecej nie zadam juz zadnego pytania na forum. Wrzuce pierwsze zdjecia pstrykniete tym canonem.

Co do 50 1.4 albo 1.8 , wlasnie sie do niego zbieram wiem ze to dobry fetysz majac 1.4, w nikonie wlasnie taki mam i tylko nim wychodzily mi super ujecia. !!!!
    5D mark II (battery pack) + 16-35 L II USM 2.8 , 70-200 2.8 L USM , Speedlite 580 EX II, Canon EOS Rebel T2i + fish eye 8mm 3.5, EFS 18-55 IS , EFS 55-250 mm 5.6 IS. + torba canon, plecak, szelki, walizka i reszta...

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez reniatka266 Zobacz posta
    Co do 50 1.4 albo 1.8 , wlasnie sie do niego zbieram wiem ze to dobry fetysz majac 1.4, w nikonie wlasnie taki mam i tylko nim wychodzily mi super ujecia. !!!!
    Tak jeśli chodzi o fetysz to wybrałaś dobry system
    Zapewne wkrótce doświadczysz bliższego kontaktu z wielką biała lufą który przyprawi cię o dreszcze świetnie leży w dłoni a dodatkowo można tym robić niezłe zdjęcia
    PS.. Odnośnie stałek które polecałem to 50mm f 1:4 ma niespecjalny bokech (podobnie zresztą jest w nikonie) i lepiej tu wypada 85 f 1.8 ale skoro śpisz na kasie to bierz 50L a co niech zazdroszczą o fetysze trzeba dbać
    --------------------
    Pozdrawiam privilege

Uprawnienia umieszczania postów