Strona 8 z 22 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 211

Wątek: Tło fotograficzne ... jakie?

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrek72t Zobacz posta
    co do podkładu myslałem o płycie osb, ale nie miałem czym jej przewieżć , w akacie desperacji kupilem dwa opakowania paneli ( tanich paneli... ) przewiozłem bez problemu w studyjku zdały egzamin.
    Hehe, ja byłem tak napalony na te płyty po lekturze bloga Zacka Ariasa (white seamless tutorial) że pojechałem do marketu, kazałem sobie przyciąć płytę, gnam z tym na parking a tu zonk - 2x2m za chiny do osobówki nie wejdzie na szczęście jakiś budowlaniec mi to podrzucił za piwko

ale nie żałuję, sprawdza się świetnie jako podłoga, a "odpady" jako blendy lub do zasłaniania lamp świecących na tło.

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

witam

zamawialiście może coś ostatnio we fripers??

już mnie szlak trafia, pierwszego grudnia wpłaciłem im kase i do dzisiaj nic do mnie nie przyszło , stare tło zwinąłem burdel w pokoju i siedze bezczynnie bo nic zrobić nie moge dopóki nie przyjdą nowe tła , kilka sesji już odwołać musiałem ehh
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    przepraszam miałem na myśli fun sports
    Ostatnio edytowane przez bandit ; 10-12-2010 o 16:52 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

a dzwoniłeś do nich ? kurierzy maja obsuwy , mniejsze większe
    no comment...

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    a dzwoniłeś do nich ? kurierzy maja obsuwy , mniejsze większe
    pisałem wiadomość na początku nie odpowiadali, potem dzwoniłem , później w końcu sami dzwonili we wtorek że nastepnego dnia ma być kurier, kuriera nie było, wczoraj dzwoniłem dostałem informacje że tego samego dnia jeszcze powinien być , nie było, dzisiaj też cisza wiec pewnie z nowu nic nie zrobie w weekend i bede czekał na przyszły tydzien, ehhh

Początki nałogu

Domyślnie

Ja u nich zamawiałem 2 grudnia, paczka przyszła siódmego. Na stronie cały czas było jeszcze napisane, że nie została wysłana. Pewnie jakis burdel maja.

Domyślnie

Odradzam funsportsa. Kiedys chcialem z nimi wspolpracowac ale sie nei dalo bo:
    1. przy skladaniu zamowienia podawalem na jaki adres ma isc pzesylka - inny niz moj. Przesylki czasem szly prawidlowo a czasem szly do mnie
    2. faktury czasem wysylali do mnie czasem do klienta a czasem w ogole sie nie doczekalem faktury. Za kazdym razem do nich dzwonilem i pisalem gdzie ma isc faktura ale to gdzie poszla to byl czysty przypadek
    3. Czasem doliczali mi na fakturach rzeczy, ktorych nie zamawialem i musialem to z nimi prostowac.

Generalnie straszny balagan maja, nie zwracaja uwagi na dodatkowe informacje dotyczace przesylek.

Choc na ich obrone powiem ze obecnie jest problem ze wszystkimi firmami kurierskimi bo 1. pogoda
    2. okres przedswiateczny

Bywalec

Domyślnie

Naprawdę sporo rzeczy u nich kupiłem i nigdy nie miałem problemów - no może jeden mały kwas jak po zakupie na targach łódzkich nie mogłem się doczekać faktury pocztą - ale ostatnie zamówienie było lekko pod górkę.

Czekałem cztery dni aż wyślą towar (chodziło o tło) - zawsze było bezproblemowo z dnia na dzień, pierwszy raz załatwiałem sprawę z jakąś kobietą - może więc to jej wina?, wcześniej tylko z facetem - w takich sytuacjach najbardziej wkurza mnie palenie głupa przez telefon gdy wyraźnie poznaję po głosie że gadam cały czas z tą samą osobą a pani udaje że odkręca po kimś zawaloną sprawę
    pozdrawiam
    Tomek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

jesteś pewien że z tą samą ? tam co najmniej 3 pracują i odbierają

ja kupuje osobiście więc wszystko jest ok zawsze
    no comment...

Dopiero zaczyna Awatar foto-oko
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Z tymi poliestrowymi: musialbys miec 10 metrow odejscia modela od tla aby nie bylo widac zagniecen. Tylko karton.

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

przesyłka dotarła wczoraj a wiec po 2 -óch tygodniach , tydzień oni ją wysyłali a potem tydzien docierała do mnie, jak by tego było mało wpłaty dokonałem 1-szego grudnia a kurier do mnie dzwoni że jest przed bramą i do zapłacenia 314 złoty , ja w lekkim szoku bo już dawno płacone, okazało sie że zła naklejke w funsports dołączyli :/

Dzwoniłem do nich powiedzieli że jesli jest mozliwosc to zaplacic i zwroca kase, a jak nie to wyjasnia i przesylka wroci nastepnego dnia, kurier sie smial do mnei ze pewnie z nowu po 2-óch tygodniach ..

Na szczescie była mozliwosc i zaplaciłem jeszcze raz, mam nadzieje ze szybciej zwróca pieniadze niż wysyłają towar ..

Strona 8 z 22 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów