Pokaż wyniki od 1 do 10 z 211

Wątek: Tło fotograficzne ... jakie?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

polecam płytę pilśniową na podłogę. nie niszczy się i nie gnie, jest tania (w markecie budowlanym 3x4m to ok 50zl), ale tylko czarna lub biała.

czy z teł kartonowych są też gdzieś dostępne szerokości ~1.5-1.6m ?

Początki nałogu Awatar piotrek72t
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mathom Zobacz posta
    czy z teł kartonowych są też gdzieś dostępne szerokości ~1.5-1.6m ?
    np w sklepie foto-kuriera
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    przepraszam za błąd tam tylko 1,35 m
    Cytat Zamieszczone przez mathom Zobacz posta
    polecam płytę pilśniową na podłogę. nie niszczy się i nie gnie, jest tania (w markecie budowlanym 3x4m to ok 50zl?
    co do podkładu myslałem o płycie osb, ale nie miałem czym jej przewieżć , w akacie desperacji kupilem dwa opakowania paneli ( tanich paneli... ) przewiozłem bez problemu w studyjku zdały egzamin.
    Ostatnio edytowane przez piotrek72t ; 04-12-2010 o 11:07 Powód: Automerged Doublepost
    Piotr Talarczyk
    1ds III 1d

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrek72t Zobacz posta
    co do podkładu myslałem o płycie osb, ale nie miałem czym jej przewieżć , w akacie desperacji kupilem dwa opakowania paneli ( tanich paneli... ) przewiozłem bez problemu w studyjku zdały egzamin.
    Hehe, ja byłem tak napalony na te płyty po lekturze bloga Zacka Ariasa (white seamless tutorial) że pojechałem do marketu, kazałem sobie przyciąć płytę, gnam z tym na parking a tu zonk - 2x2m za chiny do osobówki nie wejdzie na szczęście jakiś budowlaniec mi to podrzucił za piwko

ale nie żałuję, sprawdza się świetnie jako podłoga, a "odpady" jako blendy lub do zasłaniania lamp świecących na tło.

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

witam

zamawialiście może coś ostatnio we fripers??

już mnie szlak trafia, pierwszego grudnia wpłaciłem im kase i do dzisiaj nic do mnie nie przyszło , stare tło zwinąłem burdel w pokoju i siedze bezczynnie bo nic zrobić nie moge dopóki nie przyjdą nowe tła , kilka sesji już odwołać musiałem ehh
    przepraszam miałem na myśli fun sports
    Ostatnio edytowane przez bandit ; 10-12-2010 o 16:52 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów