polecam płytę pilśniową na podłogę. nie niszczy się i nie gnie, jest tania (w markecie budowlanym 3x4m to ok 50zl), ale tylko czarna lub biała.
czy z teł kartonowych są też gdzieś dostępne szerokości ~1.5-1.6m ?
polecam płytę pilśniową na podłogę. nie niszczy się i nie gnie, jest tania (w markecie budowlanym 3x4m to ok 50zl), ale tylko czarna lub biała.
czy z teł kartonowych są też gdzieś dostępne szerokości ~1.5-1.6m ?
np w sklepie foto-kuriera
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
przepraszam za błąd tam tylko 1,35 m
co do podkładu myslałem o płycie osb, ale nie miałem czym jej przewieżć , w akacie desperacji kupilem dwa opakowania paneli ( tanich paneli... ) przewiozłem bez problemu w studyjku zdały egzamin.
Ostatnio edytowane przez piotrek72t ; 04-12-2010 o 11:07 Powód: Automerged Doublepost
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Hehe, ja byłem tak napalony na te płyty po lekturze bloga Zacka Ariasa (white seamless tutorial) że pojechałem do marketu, kazałem sobie przyciąć płytę, gnam z tym na parking a tu zonk - 2x2m za chiny do osobówki nie wejdziena szczęście jakiś budowlaniec mi to podrzucił za piwko
ale nie żałuję, sprawdza się świetnie jako podłoga, a "odpady" jako blendy lub do zasłaniania lamp świecących na tło.
witam
zamawialiście może coś ostatnio we fripers??
już mnie szlak trafia, pierwszego grudnia wpłaciłem im kase i do dzisiaj nic do mnie nie przyszło , stare tło zwinąłem burdel w pokoju i siedze bezczynnie bo nic zrobić nie moge dopóki nie przyjdą nowe tła , kilka sesji już odwołać musiałem ehh
przepraszam miałem na myśli fun sports
Ostatnio edytowane przez bandit ; 10-12-2010 o 16:52 Powód: Automerged Doublepost