Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Jaki flash wybrać ?

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Zadam konkretne pytanie:
    Czy kupujesz lampe na jeden sezon, na wyjazd na biwak czy zlot mlodziezy?
    Czy kupujesz lampe na dlugi okres czasu, cenisz sobie niezawodnosc, pewnosc, wiesz, ze bedzie pieknie wspolpracowac z body, Chcesz miec uszczelniona, solidnie wykonana, i nie robiaca cyrkow?

Sam sobie odpowiedz czy stac cie na kupienie jakiejs popeliny?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    kupowanie popliny to jak wycierania posladkow szklem.
    Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 07-11-2010 o 01:00 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Zadam konkretne pytanie:
    Czy kupujesz lampe na jeden sezon, na wyjazd na biwak czy zlot mlodziezy?
    Czy kupujesz lampe na dlugi okres czasu, cenisz sobie niezawodnosc, pewnosc, wiesz, ze bedzie pieknie wspolpracowac z body, Chcesz miec uszczelniona, solidnie wykonana, i nie robiaca cyrkow?

Sam sobie odpowiedz czy stac cie na kupienie jakiejs popeliny?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    kupowanie popliny to jak wycierania posladkow szklem.

Widziałem dziesiątki pochlebnych opinii na temat błysków tej firmy wiec nie zgodzę się z tym,że to chlam.Z drugiej strony nie próbuje ich porównywać do asortymentu canona.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aston11 Zobacz posta
    Widziałem dziesiątki pochlebnych opinii na temat błysków tej firmy wiec nie zgodzę się z tym,że to chlam.Z drugiej strony nie próbuje ich porównywać do asortymentu canona.
    Ja sam jeszcze nie dawno czytałem, szukałem, a może yongnuo, a może nissin aż wreszcie dałem sobie spokój i kupiłem używaną 430II i nie żałuję. Poczekaj miesiąc, jak nie masz stałych dochodów idź na inwentaryzacje do Tesco i kup Canon'a. Pozdro!

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aston11 Zobacz posta
    Po pierwsze kto pisał te pochlebne opinie? Często robią to podstawieni ludzie producenta i dystrybutorów. Po drugie jakość musi kosztować nie kupić za 1/5 ceny czegoś co ma jakość C 580 EX II. Popatrz na lampy Metza czy Sigmy czy są aż tak znacząco tańsze o oryginalnego C?
    Jeśli nam nie wierzysz kup sobie chiński wynalazek i sam się przekonasz.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uprawnienia umieszczania postów