następnym razem wybierz modelkę która nie zasypia na solarium
5 i 6 najlepsze z serii, ale nie podoba mi się jak dobrałeś kolor tła i światło, za bardzo się to wszystko ze sobą zlewa. podziałaj na krzywych, może będzie lepiej
następnym razem wybierz modelkę która nie zasypia na solarium
5 i 6 najlepsze z serii, ale nie podoba mi się jak dobrałeś kolor tła i światło, za bardzo się to wszystko ze sobą zlewa. podziałaj na krzywych, może będzie lepiej
No jeśli jeszcze te 3 pierwsze zdjęcia by mogły MZ być, to następną serią dowaliłeś a 7 dobiłeś mnie (po cholerę te rękawiczki, zegarek, jakieś ćwieki ... a na koniec dziewczyna w staniku). Nie kumam czaczy .... kolejne byłoby bez stanika?
to nie reportaz i nie mialem na celu wystawiania tych zdjec w jakis schematyczny sposob, wybralem pare dowolnych zdjec ktore mi spasowaly i tyle
opalenizna to kwestia gustu, a o tym sie podobno nie dyskutuje![]()
zgadzam sie w kwestii koloru tla, niestety nie mialem mozliwosci wyboru jego koloru, taka rzeczywistosc
wierzcie albo nie ale mialem ogromna satysfakcje z tego ze moge fotografowac w takich warunkach a chyba o to tu najbardziej chodzi
sprobuje , zobaczymy co wyjdzie
Ciemno, strasznie ciemno jest na tych zdjęciach. Pewnie to tez za sprawą opalonej cery modelki. Do jej typu urody o wiele bardziej pasowałyby jasne ciuchy, jasne tło i mocniejsze światło albo chociaz rozjaśnienie w PSie.
Następnym razem.