Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: [centuria] portrety

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No jeśli jeszcze te 3 pierwsze zdjęcia by mogły MZ być, to następną serią dowaliłeś a 7 dobiłeś mnie (po cholerę te rękawiczki, zegarek, jakieś ćwieki ... a na koniec dziewczyna w staniku). Nie kumam czaczy .... kolejne byłoby bez stanika?
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Początki nałogu Awatar korona-pl
    Miasto
    Kraków, PL

Domyślnie

+ kadry, modelka
    - ciemno, włosy zlewają się z tłem...
    pozdrawiam
    Jacek

nie karmię troli...

Domyślnie

1 ciekawa mimo że nie lubie tego typu okularów, 2 fajna jak z jakiegos plakatu, ostatnia seria odrobine za ciemna
    450D | BG-E5 | kit 18-55 | C70-210/4 | C50/1.8 | Helios 44M-4 |Chinon 135/2.8 | Sigma EF-500 DG ST
    http://www.kargajcze.blogspot.com/

centuria
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gervee Zobacz posta
    No jeśli jeszcze te 3 pierwsze zdjęcia by mogły MZ być, to następną serią dowaliłeś a 7 dobiłeś mnie (po cholerę te rękawiczki, zegarek, jakieś ćwieki ... a na koniec dziewczyna w staniku). Nie kumam czaczy .... kolejne byłoby bez stanika?
    to nie reportaz i nie mialem na celu wystawiania tych zdjec w jakis schematyczny sposob, wybralem pare dowolnych zdjec ktore mi spasowaly i tyle

Cytat Zamieszczone przez krystian123 Zobacz posta
    następnym razem wybierz modelkę która nie zasypia na solarium
    5 i 6 najlepsze z serii, ale nie podoba mi się jak dobrałeś kolor tła i światło, za bardzo się to wszystko ze sobą zlewa. podziałaj na krzywych, może będzie lepiej

opalenizna to kwestia gustu, a o tym sie podobno nie dyskutuje

zgadzam sie w kwestii koloru tla, niestety nie mialem mozliwosci wyboru jego koloru, taka rzeczywistosc

wierzcie albo nie ale mialem ogromna satysfakcje z tego ze moge fotografowac w takich warunkach a chyba o to tu najbardziej chodzi

sprobuje , zobaczymy co wyjdzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez centuria Zobacz posta
    opalenizna to kwestia gustu, a o tym sie podobno nie dyskutuje
    gust tu nie ma nic do rzeczy, śniada cera kiepsko na zdjęciach wygląda... i nie zlewa się z brązowym tłem
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    miało być "i zlewa się z brązowym tłem"
    Ostatnio edytowane przez krystian123 ; 02-11-2010 o 23:51 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Ciemno, strasznie ciemno jest na tych zdjęciach. Pewnie to tez za sprawą opalonej cery modelki. Do jej typu urody o wiele bardziej pasowałyby jasne ciuchy, jasne tło i mocniejsze światło albo chociaz rozjaśnienie w PSie.
    Następnym razem.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

na pierwszym jeśli to ma być portret to mimo zamierzonego celu ten placek na okularze odwraca uwagę i jest niepotrzebny. U faceta brak mi kawałka ust jeśli już nie brody i ten cień nosa mnie osobiście się nie podoba. Trójka taka sobie ale miła. Studyjna: warto trochę poćwiczyć i poogladac zanim się coś pokaże. Śniada cera nie musi źle wychodzić na zdjęciach, ale tu wyszło źle i jak pisali wyżej: po co tyle ćwieków i innych gadźetów, czy to była reklama stanika..?? Prawda też że zlewa się z tłem. Póz nie komentuje.

centuria
    Guest

Domyślnie

nie poddaje sie

8.

centuria
    Guest

Domyślnie

9.

Coś już napisał Awatar pawelpaciorek

Domyślnie

jeśli chodzi o studyjne, to są za ciemne, myślę, że jedną przesłonę można by spokojnie rozświetlić. Tło jest ok, tylko trzeba by było bardziej wysrysować dziewczynę jakimś światłem konturowym.
    Na 7 fajna pacha Stanik też nie ułatwia odbioru tego zdjęcia

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów