Jako ze jest to moj pierwszy post na tym forum pragne wszystkich serdecznie powitac
Zachecam do konstruktywnej krytyki ;
1.
2.
3.
Z gory dziekuje za wszystkie komentarze.
Jako ze jest to moj pierwszy post na tym forum pragne wszystkich serdecznie powitac
Zachecam do konstruktywnej krytyki ;
1.
2.
3.
Z gory dziekuje za wszystkie komentarze.
Dla mnie przyjemne w odbiorze, podobają mi się kolory. Rozumiem, że odbicie w okularach jest celowe ale czy na pewno konieczne?
Wszystkie trzy prace ciekawe. Chodź mi podobnie jak Arkady111 odbicie w nie pasuje. Myślę, że bez byłoby ciekawiej, w wyniku tego wzrok ucieka na odbicie.
1. moim zdaniem najlepsza w odbiorze przezemnie, nawet pomimo tego odbicia w oku
2 i 3 moze byc chociaz 2 slabsza
ciekawe kolory, taki styl sie jakoś nazywa? wie ktoś ? cross? czy jakos tak
Kolorystyka przemawia do mnie bardziej niż sposób kadrowania, zdjęcia narazie nie zatrzymują.
'Zdjęcie profilowe przedstawiające mnie'
I przedstawia ciebie, ale trzeba się bardzo wpatrywać, żeby cokolwiek dostrzec
Tak czy owak ciekawe jest to zdjęcia. Dziewczyna ma bardzo przyjemną, nietypową urodę. Miłe urozmaicenie od tych wszystkich modelowych pieknosci, które zazwyczaj się tutaj widuje.
Dla tego zdjęcia jestem na tak. Dla reszty... pół na pół.
Dziekuje wszystkim za uwagi i komentarze
Pozwolicie ze pochwale sie zdjeciami z ostatniej sesji, dodam ze byly to moje pierwsze zdjecia wykonywane w warunkach studyjnych
4.
5.
6.
7.
![]()
następnym razem wybierz modelkę która nie zasypia na solarium
5 i 6 najlepsze z serii, ale nie podoba mi się jak dobrałeś kolor tła i światło, za bardzo się to wszystko ze sobą zlewa. podziałaj na krzywych, może będzie lepiej