Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
Ja uważam, że takich zdjęć nie należy pokazywać. Gdzieś tam może do użytku wewnętrznego do jakiś szkoleń ostatecznie. Kiedyś obejrzałem film fabularny Midnight Express i niestety Turcję będę omijał zawsze łukiem i moja noga tam nie postanie. Pewnie i chętnie zobaczyłbym Konstantynopol ale sobie oszczędzę. Podobnie z tymi zdjęciami. Kto chce pojechać ( pewnie kilku się znajdzie ) do kraju gdzie wszyscy ćpają dwa albo trzy razy dziennie, obcinają głowy i inne członki a trup na ulicach gęsto się ściele ścinany ogniem ze złotych kałachów? Brr... Strach oglądać, strach się bać.
To nie folder reklamowy. Gonzo napisał to samo. co do narkotyków to jestem pewien, ze w Polsce ćpa się tak samo regularnie jak w Meksyku, USA czy gdziekolwiek.

Pojawiła się tutaj kwestia, że nie ma środków zaradczych na to co się dzieje w dzisiejszym świecie, na przestępców. Tylko, że to troche jak z prohibicją. Była i nic dobrego z tego nei było. Część narkotyków jest dużo mniej szkodliwa od alkoholu. Zlegalizowanie nie dość, że pomogłoby budżetowi, to jeszcze uchorniłoby od takich karteli itd. Oczywiście trochę spłycam, ale wiadomo o co chodzi.