Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: sx20 wymienić na d450 ?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Nicolla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    Nie chodzi czy go stać czy nie tylko czy mu jest potrzebna.
    Swoją drogą Nicolla (wybacz jeśli sie myle) ale czy to nie Ty kupiłaś lustro 550d a potem założyłaś temat czy nie oddać do serwisu bo zdjęcia wyglądają gorzej niż z komórki?
    A co tutaj ma to do rzeczy? Dla mnie nic zwykła docinka.
    Fakt na początku miałam problem ( a może nie, może faktycznie to była prowokacja, jak kilku mądrych zauważyło,zgadnij sam)

NA początku miałam problem, bo jak mnie tu nazwano jestem ograniczona.
    Może kolega jest mniej ograniczony i pójdzie mu lepiej.
    Ale dzięki merytorycznym radom, zaczynam już po kilku dniach widzieć efekty.
    Lustro daje dużo większe możliwości i dużo lepszą jakość niż kompakt.
    Jak kogoś stać wydać 3klocki żeby mieć fajne zdjęcia do albumu to co
    ma kogoś o to boleć bańcza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nicolla Zobacz posta
    A co tutaj ma to do rzeczy? Dla mnie nic zwykła docinka.
    Fakt na początku miałam problem ( a może nie, może faktycznie to była prowokacja, jak kilku mądrych zauważyło,zgadnij sam)

NA początku miałam problem, bo jak mnie tu nazwano jestem ograniczona.
    Może kolega jest mniej ograniczony i pójdzie mu lepiej.
    Ale dzięki merytorycznym radom, zaczynam już po kilku dniach widzieć efekty.
    Lustro daje dużo większe możliwości i dużo lepszą jakość niż kompakt.
    Jak kogoś stać wydać 3klocki żeby mieć fajne zdjęcia do albumu to co
    ma kogoś o to boleć bańcza.
    Ma to znaczenie ponieważ najpierw trzeba określić potrzeby a nie grubość portfela (chociaż też ma w jakimś szerszym spojrzeniu znaczenie). Temat lepszej jakości jest jak już ktoś napisał o tyle warty poruszenia w tym temacie o ile warte jest noszenie plecaka obiektywów (ciężko wybać na wycieczce czy zabrać szeroki kąt czy zoom bo najlepiej oba) i tutaj sx20 ma o tyle przewage ze jest mniejszy, lżejszy, tzw superzoom. Swoją drogą jeżeli to początki przygody to gwarantuje, że sx20 i tak będzie zagadką zanim połapie sie we wszystkich ustawieniach, podstawach foto itp. Odczuje 100% satysfakcje i być może ominie go początkowa irytacja lustrem (też to przechodziłem).
    Trzeba też spojrzeć na danego posiadacza ; (co też wynika z potrzeb, a te kolega opisał w miare dokładnie) czy będzie chciał tworzyć bardziej wymagające zdjęcia czy poprostu uwieczniać chwile. Jak uwieczniać chwile to sx20 napewno zagwarantuje mu super jakość bez większych rozkminek a jeśli nawet będzie chciał powiększyć wiedze o foto to też da znakomity strat do lustra.

Dlatego przedstawiłem moje ostateczne SUBIEKTYWNE zdanie.
    Kolega przeczyta różne opinie i sam coś zdecyduje.

Pozdrawiam !
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Uprawnienia umieszczania postów