Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: Fish już jest!?

Mieszany widok

Domyślnie

Wow. Ale cena prawie tyle co za szkiełko jakieś lepsiejsze. No i chyba tylko do 5DII. No cóż. Trza zbierać kaskę na 5, może do tego czasu jakieś chińskie gripy się pojawią Chociaż wątpię. Dzięki za odpowiedź

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Opa_Apo Zobacz posta
    No i chyba tylko do 5DII. No cóż.
    Bez komentarza biorąc pod uwagę i link do strony canona i credits pod koniec filmiku
    the silence is deafening

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Bez komentarza biorąc pod uwagę i link do strony canona i credits pod koniec filmiku
    Fakt źle się wyraziłem. Mogłem po prostu napisać, że to opcja tylko dla nowych body.

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    Te gripy WiFi są do różnych aparatów.
    Alternatywnie można też użyć Hero
    http://allegro.pl/pilot-phottix-hero...274998289.html
    ale w takim wypadku nie ma się dostępu do takiego sterowania aparatem jak z poziomu eos utility. Da się jednak wyzwolić migawkę, a także uruchomić nagrywanie filmów (opcja samowyzwalacza).
    Cena tego photixa o więcej niż połowę mniejsza. Nieźle nieźle. Chociaż pewnie zawodność też więcej niż połowę większa;p Dzięki za link.

Żeby całkowitego offtopu nie robić, to powiem, że bardzo podoba mi się efekt na początku filmiku. To chyba zwykłe zoomowanie ale fajnie wygląda.

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Fakt źle się wyraziłem. Mogłem po prostu napisać, że to opcja tylko dla nowych body.

Cena tego photixa o więcej niż połowę mniejsza. Nieźle nieźle. Chociaż pewnie zawodność też więcej niż połowę większa;p Dzięki za link.

Żeby całkowitego offtopu nie robić, to powiem, że bardzo podoba mi się efekt na początku filmiku. To chyba zwykłe zoomowanie ale fajnie wygląda.
    Grip WiFi ma większą funkcjonalność. To działa jak podłączony pecet pod aparat. Możesz sterować przesłoną, czasami, ISO, WB, a nawet ręcznie zdalnie ostrzyć. Dodatkowo możesz przesyłać zdjęcia/filmy z body od razu na zdalny komputer.
    Efekt z początku filmu, to zoom z 8 do 16 mm. Tak to ma wyglądać na FF. Na cropie nie byłoby kółeczka przy 8 mm.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Wow. Ale cena prawie tyle co za szkiełko jakieś lepsiejsze. No i chyba tylko do 5DII. No cóż. Trza zbierać kaskę na 5, może do tego czasu jakieś chińskie gripy się pojawią Chociaż wątpię. Dzięki za odpowiedź
    Te gripy WiFi są do różnych aparatów.
    Alternatywnie można też użyć Hero
    http://allegro.pl/pilot-phottix-hero...274998289.html
    ale w takim wypadku nie ma się dostępu do takiego sterowania aparatem jak z poziomu eos utility. Da się jednak wyzwolić migawkę, a także uruchomić nagrywanie filmów (opcja samowyzwalacza).
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Uprawnienia umieszczania postów