Pokaż wyniki od 1 do 10 z 177

Wątek: Co się dzieje z Canonowcami?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Hubolsky
    Miasto
    Ełk

Domyślnie

System jest bardzo łatwo zmienić jak się ma dwa słoiki, a najlepiej kita. Ja niedawno przeszedłem bolesne finansowo rozstanie z Pentaxem (około 5 lat małżeństwa na dobre i złe). Szalag mnie trafia jak pomyślę ile w plecy byłem, na mojej 50/1.4 lampie Metza 58, puszce K10 i kilku drobiazgach. Teraz mam 50D i wiem że za szybko się z Canonem nie rozstanę, bo za dużo wrzuciłem kasy w szklarnie. Reasumując - rozwód to ostateczność.

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubolsky Zobacz posta
    Reasumując - rozwód to ostateczność.
    Póki są fani czyli jest popyt, nie jest źle. A zdrowie, szczególnie psychiczne, też ma cenę.
    Entuzjastyczny Neofita

Bywalec Awatar korben
    Miasto
    świdnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubolsky Zobacz posta
    System jest bardzo łatwo zmienić jak się ma dwa słoiki, a najlepiej kita. Ja niedawno przeszedłem bolesne finansowo rozstanie z Pentaxem (około 5 lat małżeństwa na dobre i złe). Szalag mnie trafia jak pomyślę ile w plecy byłem, na mojej 50/1.4 lampie Metza 58, puszce K10 i kilku drobiazgach. Teraz mam 50D i wiem że za szybko się z Canonem nie rozstanę, bo za dużo wrzuciłem kasy w szklarnie. Reasumując - rozwód to ostateczność.
    Doskonale Cię rozumiem,parę miechów temu też zmieniłem z Pentaxa,k20d plus 5 szkiełek,lampke metza i duuużo drobiazgów,i teraz mam nadzieję zostać z czerwonym logo,bo nie widzę innego systemu:-Dteraz tylko mam nadzieję piąć się tylko w górę
    pozdro dla wszystkich
    50D+szkło

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Miałem siedem lat system Canona - 300D/20D/5D/1DMkIII - w kwietniu przesiadłem się na Nikona z uwagi na puszkę Nikon D3s. Ma wszystko to, co potrzebowałem do swojej pracy: pełna klatkę/szybki i pewny AF/9fps/bardzo niskie szumy - ISO 12800 jest w pełni używalne do wydruków/WEB.
    Gdyby Canon miał (lub miał mieć) taki aparat w swojej ofercie to oczywiście nie myślałbym ani chwili o zmianie systemu.

P.S. Tak, gumy już mi się zdążyły poodklejać - skleiłem butaprenem :-)

Uprawnienia umieszczania postów