Jak kupujesz aparat to ma być nowy, jeśli sprzedawca chce pokazywać każdemu klientowi ja się naciska spust i że robi 3-5-10 zdjęć na sekundę to niech się zaopatrzy w korpus demo a potem go spycha po cenie korpusu demo. Aparat kupowanu jako nowy ma być "nie śmigana" funkiel nówka w celofaniku i ma śmierdzieć fabryką. wkładasz nową kartę lub formatujesz kartę i ma pokazywać od numerka 1. 3000 zdjęc przy normalnym foceniu to można zrobić rocznie
(jak się umi focić wie się co się chce focić wie się jak się chce focić i nie ma sztywnego lub ołowianego palca i korpusu w trybie seryjnym)
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
no aparacik miał być nowiutki wiec strasznie mnie to zdziwiło... jednak 3 tys zdjęć skoro mówicie ze to nie tak dużo to już się sprzeczać nie będę bo niestety aparat jest z wawy a ja ze szczecina... a karta była nowiutka zapakowana w oryginalne opakowanie.
a nie idzie jakoś sprawdzić faktycznego stanu zdjęć w tym aparacie? bo czytałem ze do 500d są jakieś programy?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
I wybaczcie bo nazwa pierwszego zrobionego zdjęcia to IMG_3196...
Ostatnio edytowane przez kazbegi ; 12-10-2010 o 15:07 Powód: Automerged Doublepost
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Ściągnij sobie programik i zobacz ile naprawdę jest zrobione, a nie sugeruj się nazwami folderów, bo te są mylące.
http://astrojargon.net/EOSInfo.aspx
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
kazbegi - jak aparat lezal na sklepie kupe czasu, to jacys pracownicy mogli sie nim bawic, a nawet wynosic do domu i licznik jest jaki jest.
Ja jeszcze zapomniałem dodać, że jak kupiłem nowy w sklepie to numeracja zaczynała mi się od początku, tzn. 1wiec w sumie obaw nie miałem
Canon 550 nie powinien zadziałać pod EosInfo. 500d nie działa i ten raczej też nie chyba, że jestem w błędzie co do 550 bo 500 na bank nie idzie.