Niestety wyskakuje mi
"No camera connected"
poklikam coś może zaskoczy ale nie wydaje mi się...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
restart nic nie dal... może dlatego ze mam win7.
Ostatnio edytowane przez kazbegi ; 13-10-2010 o 22:27 Powód: Automerged Doublepost
Hmmm... może rzeczywiście nie będzie działać z serią xxx ? Chociaż wydawało mi się, że chodzi tylko o wersję digica - 50d i 5d2 na digicu4 odczytuje mi bez problemu, a 550d przecież też go ma...
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
no trudno. będę czekał na jakiś update oprogramowania.![]()
Ja przedwczoraj kupiłem w Fotojokerze 50d i też w sklepie nie zwróciłem uwagi na licznik. A w domu lekko się podłamałem, jak zobaczyłem 9982. Poszedłem do sklepu i złożyłem reklamacje - Pan mocno zaskoczony takim licznikiem, ale nic konkretnego nie mógł powiedzieć. Włożyliśmy inną kartę i też nic. Dopiero moja żona wpadła na pomysł, aby zobaczyć jak to jest w innym nowym aparacie. Pan przyniósł z zaplecza nową 7-kę i było to samo. Dopiero jak zrobiliśmy te 20 zdjęć to pokazało 0001.
Uznałem, że takie jest ustawienie fabryczne i zrezygnowałem z reklamacji.
Zdziwiło mnie tylko, że sprzedawca też się uczył.
EOSInfo !!!
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
EOSInfo podaje dane od czapy...
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.