Strona 20 z 33 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 330

Wątek: [gary]ślubniaki

Domyślnie

noszę ze sobą przenośny konfesjonał. są do kupienia takie filtry
    Sebastian Małachowski

Domyślnie

duzo czasu zajmuje ci obrobienie takiego "wrzutowego materialu" ?
    ochajtajsie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
    noszę ze sobą przenośny konfesjonał. są do kupienia takie filtry
    no to ja będę ze sobą nosił świecznik - lubię zdjęcia "przez świece" na weselu ;-)

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Czyli, że nie ma co marudzić i zgrywać typowego polaczka. Daj, za darmo, opowiedz nam, bo ja ani nie mam czasu ruszyć tyłka sprzed komputera, ani tym bardziej zaplacić za wiedze.
    a jak już chcesz za wiedzę kasę to znaczy, że nie robisz tego z pasji tylko dla kasy i żeś cwaniak, ździerca, oszust hohsztapler, złodziej i pijak bo każdy pijak to złodziej. Ciekawe jak długo się ta mantalność bedzie za nami ciągła,

http://www.youtube.com/watch?v=q9ut3jdWBVc

sorry za OT.

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    a jak już chcesz za wiedzę kasę to znaczy, że nie robisz tego z pasji tylko dla kasy i żeś cwaniak, ździerca, oszust hohsztapler, złodziej i pijak bo każdy pijak to złodziej. Ciekawe jak długo się ta mantalność bedzie za nami ciągła,

http://www.youtube.com/watch?v=q9ut3jdWBVc

sorry za OT.
    Ludzie do kosciola nie chodza a matki teresy w kazdym szukaja.
    Kwote jaka trzeba zaplacic za warsztaty szybko sie zwraca.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Coś już napisał Awatar RaFko
    Miasto
    Innsbruck

Domyślnie

kurcze, nie chce sie madrzyc bo jestem tu zoltodziobem, ale jako ktos z rodziny nowozencow, niezwiazany z foto a ogladajacy te zdjecia w albumie (bo to przeciez 99% ogladajacych album mlodych) powiedzialbym tak - Gary, zdjecia rewelacja, piekna obrobka, miod, tyle ze mi to bardziej na wystawe a nie na reportaz pasuje. Czy nie masz wrazenia ze tym artyzmem kompletnie gubisz oddanie "atmosfery chwili" ? ogladajac te foty u kogos powiedzialbym - pieknie, a teraz powiedz mi jak bylo na Waszym slubie... czy to nie troche przerost formy nad trescia?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaFko Zobacz posta
    powiedz mi jak bylo na Waszym slubie...
    ale przecież tak własnie było na tych ślubach
    co do oddania atmosfery chwili, to własnie wydaje mi się że takie zdjęcia ją oddają lepiej niż standardowy dokument.
    Sebastian Małachowski

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
    ale przecież tak własnie było na tych ślubach
    co do oddania atmosfery chwili, to własnie wydaje mi się że takie zdjęcia ją oddają lepiej niż standardowy dokument.
    Też przez chwilę naszła mnie ta myśl, że starając się chwytać jak najlepsze kadry trochę "kłócę" się z rzeczywistością. Aż zacząłem się zastanawiać czy czasem za foty kiedyś nie dostanę opieprzu typu "wujki nie ostre"
    ...ale myślę, że klient jest świadomy patrząc wcześniej na zdjęcia fotografa jaki produkt może otrzymać.

Ps. czym dopalane były foty z rodzinką?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luc_october Zobacz posta
    Też przez chwilę naszła mnie ta myśl, że starając się chwytać jak najlepsze kadry trochę "kłócę" się z rzeczywistością. Aż zacząłem się zastanawiać czy czasem za foty kiedyś nie dostanę opieprzu typu "wujki nie ostre"
    ...ale myślę, że klient jest świadomy patrząc wcześniej na zdjęcia fotografa jaki produkt może otrzymać.

Ps. czym dopalane były foty z rodzinką?
    oj mozesz sie kiedys zdziwic tą swiadomoscia
    ochajtajsie

Strona 20 z 33 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów