noszę ze sobą przenośny konfesjonał. są do kupienia takie filtry![]()
noszę ze sobą przenośny konfesjonał. są do kupienia takie filtry![]()
Sebastian Małachowski
duzo czasu zajmuje ci obrobienie takiego "wrzutowego materialu" ?![]()
ochajtajsie
a jak już chcesz za wiedzę kasę to znaczy, że nie robisz tego z pasji tylko dla kasy i żeś cwaniak, ździerca, oszust hohsztapler, złodziej i pijak bo każdy pijak to złodziej. Ciekawe jak długo się ta mantalność bedzie za nami ciągła,
http://www.youtube.com/watch?v=q9ut3jdWBVc
sorry za OT.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
kurcze, nie chce sie madrzyc bo jestem tu zoltodziobem, ale jako ktos z rodziny nowozencow, niezwiazany z foto a ogladajacy te zdjecia w albumie (bo to przeciez 99% ogladajacych album mlodych) powiedzialbym tak - Gary, zdjecia rewelacja, piekna obrobka, miod, tyle ze mi to bardziej na wystawe a nie na reportaz pasuje. Czy nie masz wrazenia ze tym artyzmem kompletnie gubisz oddanie "atmosfery chwili" ? ogladajac te foty u kogos powiedzialbym - pieknie, a teraz powiedz mi jak bylo na Waszym slubie... czy to nie troche przerost formy nad trescia?
Też przez chwilę naszła mnie ta myśl, że starając się chwytać jak najlepsze kadry trochę "kłócę" się z rzeczywistością. Aż zacząłem się zastanawiać czy czasem za foty kiedyś nie dostanę opieprzu typu "wujki nie ostre"
...ale myślę, że klient jest świadomy patrząc wcześniej na zdjęcia fotografa jaki produkt może otrzymać.
Ps. czym dopalane były foty z rodzinką?
Sebastian Małachowski