Pokaż wyniki od 1 do 10 z 330

Wątek: [gary]ślubniaki

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Czyli, że nie ma co marudzić i zgrywać typowego polaczka. Daj, za darmo, opowiedz nam, bo ja ani nie mam czasu ruszyć tyłka sprzed komputera, ani tym bardziej zaplacić za wiedze.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Czyli, że nie ma co marudzić i zgrywać typowego polaczka. Daj, za darmo, opowiedz nam, bo ja ani nie mam czasu ruszyć tyłka sprzed komputera, ani tym bardziej zaplacić za wiedze.
    Na lenistwo rady nie ma. Pozostaje więc dochodzenie samemu lub oczywiście warsztaty. Ale nie o obróbkę tylko sprawa idzie. Często ignorowanym aspektem w pytaniach typu "Jak to jest zrobione" itp. jest sprzęt. A on wraz ze światłem odgrywa kolosalną rolę.
    tu jest podpis

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Zapomniałes wpsomnieć o "ochocie", jako trzeciej, kluczowej cesze.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

a jak już chcesz za wiedzę kasę to znaczy, że nie robisz tego z pasji tylko dla kasy i żeś cwaniak, ździerca, oszust hohsztapler, złodziej i pijak bo każdy pijak to złodziej. Ciekawe jak długo się ta mantalność bedzie za nami ciągła,

http://www.youtube.com/watch?v=q9ut3jdWBVc

sorry za OT.

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    a jak już chcesz za wiedzę kasę to znaczy, że nie robisz tego z pasji tylko dla kasy i żeś cwaniak, ździerca, oszust hohsztapler, złodziej i pijak bo każdy pijak to złodziej. Ciekawe jak długo się ta mantalność bedzie za nami ciągła,

http://www.youtube.com/watch?v=q9ut3jdWBVc

sorry za OT.
    Ludzie do kosciola nie chodza a matki teresy w kazdym szukaja.
    Kwote jaka trzeba zaplacic za warsztaty szybko sie zwraca.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Uprawnienia umieszczania postów