maska to nie jest "niewiadomoco" - nie jest to za bardzo odkrywcze, po prostu była zatem ją użyliśmy - jedyne co dorobiłem od siebie to fajki i mucha.
maska to nie jest "niewiadomoco" - nie jest to za bardzo odkrywcze, po prostu była zatem ją użyliśmy - jedyne co dorobiłem od siebie to fajki i mucha.
Sebastian Małachowski
jasne, ze mozna poznac cel tego pytania
zwyczajnie bylem ciekaw, kto ma tak spaprany gust by utrwalic milosc/szczescie/radosc przy pomocy gestow typu "satan" (zdjecie nr 12), przy pomocy rekwizytu stanowiacego karabinek Colt M16 A4 z tlumikiem, maski przeciw broni chemicznej oraz min jakie widze na nieudolnych polskich teledyskach hip-hop (ostatnie foto)
wydaje mi sie, ze ta para na sile chciala na sile polansowac, pokazac swiatu jacy sa nowoczesni i wyluzowani (zreszta rozmach ich lansu stanowic moze chociazby wynajeta ekipa telewizyjna (?)
heh czemu nie poszalec bardziej i przyleciec do kosciola helikopteremco tam beda po staroswiecku jechac jakims tam samochodem ;]
dla mnie wyszli smiesznie i sztucznie.
mimo wspanialej roboty i sporego warsztatu gary'ego kazde ze zdjec z pleneru jest imho puste merytorycznie jak kaluza... o co chodzi? po co ta bron? po co ta maska? czemu takie miny? gdzie tu milosc? gdzie szczescie, radosc i bliskosc?
jak juz zrobic cos odjechanego i malo romantycznego to tak jak pank zrealizowal - swoiste fotostory, ktore broni sie i forma i trescia.
a tutaj widze jedynie kaprys mlodych na jakas "odjechana sesje" ktora gary wykonal naprawde wspaniale (od strony technicznej)
merytorycznie beznadzieja.
no ale.. nasz klient - nasz pan, aye?
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
no nie do końca tak jest, a nawet w ogole tak nie jest, ale to trzeba by było znać tą parę osobiście. A osobiście to moi znajomi z ktorymi po prostu sie mocno wygłupialiśmy.
W każdym razie skończmy temat.
pzdr
Sebastian Małachowski
Jak to możliwe .... 142 posty hmm a tak ciekawe fotografie....
Może dlatego że zamiast wykłócać sie o swoje racje...Gary robi zdjęcia i sie nie mądruje, nie szydzi, grzecznie podpowiada innym co i jak.
Tysiące postów nic nie znaczą, wielu forumowiczów dalej pojęcia nie ma, tylko wydaje im sie że mają. Wiecznie poirytowani, zdenerwowani pytaniami "laików"
Gary gratuluje zdjęć, obróbki (zastanawiam sie czy to zasluga sprzetu czy twojego wyczucia) oraz pomysłów na ciekawą fotografie
Gary, Ty chyba chodzisz w podwójnych kozakach![]()
tu jest podpis![]()
Jesteś kozakiem i to podwójnym. To miałem na myśli :-D. Pozdrawiam i gratuluję świetnych zdjęć![]()
tu jest podpis![]()
Ja jak zwykle się nie odezwę na temat Twoich zdjęć Seba ...
Mogą być![]()
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...