Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Wątek: [yerzu] - ślubniaki

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Nie rób tak więcej, bo to zaśmiecanie forum i zużywanie transferu naszych kochanych mobilnych czytelników . Lenistwo to najgorsza wymówka.
    Vitez, zwróciłeś raz uwagę i wystarczy. Po prostu nie zastanowiłem się nad tym bo nie korzystam z mobilnego internetu (mam ale nie korzystam )a z drugiej strony jak zacytowałem ze zdjęciami a nie samymi numerami, to mobilni nie musieli szukać w poprzednich stronach, co mnie się podoba i mniej transferu zużywają i znów jesteś w błędzie CBDO

Domyślnie

...tak tylko dodam, że fotki wpadają w cache, więc z tym transferem to już bardziej tak, jak Marek pisze...

A żeby nie było OT: czad reportaż!
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Domyślnie

Dzięki

Marek - no niestety takie pary to rzadkość. Ona piękna, oni uśmiechnięci i pełni energii - co chcieć więcej No i detoxy w ramach gratisu - chłopaki dają takiego czadu, że nie chce się pracować tylko słuchać/bawić się.

Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Vitez, zwróciłeś raz uwagę i wystarczy.
    Zwrcałem Ci i w przeszłości uwagę i to nie raz na Twoje, delikatnie mówiąc, olewcze zachowanie wobec Użytkowników i Regulaminu tego forum i jak widać nie wystarczyło. Nie zdziw się jak następnym razem Twoje lenistwo zostanie odpowiednio "docenione" już bez (i tak olewanych przez Ciebie) prób słownego zwracania uwagi. EOT.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów