Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Mieszany widok

Domyślnie

a wątek tak pięknie wystartował....

dzieki za dużo cennych informacji, juz tuż tuż mam robić ceremonie znajomych. Wysłali mnie na kurs nawet...bardzo ciekawy, wiem z jakich cegieł kościoły budowano w XVII w, poznałem różne style architektury na przełomie wielu lat. Poznałem różne aspekty prawne (był prawnik na wykładach) itd itp, tylko nie moge sobie przypomnieć jednego z ww kursu - przebiegu całej mszy, ceremonii ślubu. Czy mógłby ktoś streścić mi całą ceremonie. Byłem wielokrotnie na ślubach "po cywilu", sam też jestem po ślubie kościelnym, ale dokładnie nie pamiętam.

Nie jestem osobą zbytnio religijną stąd moje braki wiedzy na ten temat, a nie chciałbym się dać zaskoczyć, aby nie biegać po kościele i nie robić zamieszania. Pomimo tego że z kościołem jestem na bakier, to chce uszanować tą instytucje

Bywalec
    Miasto
    Solec Kujawski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Dobrowolski Zobacz posta
    (...) Poznałem różne aspekty prawne (był prawnik na wykładach) itd itp, tylko nie moge sobie przypomnieć jednego z ww kursu - przebiegu całej mszy, ceremonii ślubu. Czy mógłby ktoś streścić mi całą ceremonie. (...)
    Miłej lektury
    ---------------
    Don_Pedro_123
    ---------------

Uprawnienia umieszczania postów