Witam
A czy ktos wie cokolwiek o woj. lubuskim? o ... Gorzowie Wlkp np?Pisalam do ksiezy (katedralny @), ale duppa, nie odzywaja sie. Wkrotce i tak tam pojde i dowiem sie czegokolwiek.. a poki co - moze ktos odpisze tutaj.
Witam
A czy ktos wie cokolwiek o woj. lubuskim? o ... Gorzowie Wlkp np?Pisalam do ksiezy (katedralny @), ale duppa, nie odzywaja sie. Wkrotce i tak tam pojde i dowiem sie czegokolwiek.. a poki co - moze ktos odpisze tutaj.
Witam ...
Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie
Jakis kursik liturgiczny Kuj-Pomorskie lub okolice Gdanska czy Poznania ...?
:cool:
Wystarczyłoby przeczytać trochę wcześniej...
29 maja w Toruniu. Zapisy do 25go. Dzwoń do kurii.
Orientuje się ktoś może kiedy będzie najbliższy kurs w Opolu lub okolicahc?
A ja będę wdzięczny o jakieś terminy w WLKP i Dolny Śląsk. W Poznaniu archidiecezja chyba organizuje co roku w grudniu, ale gdzieś jakieś dodatkowe terminy są? Wrocław? Konin ktoś rzucił?
Może lepiej zamiast tutaj pytać zadzwonić do kurii?
w Opolu może być teraz problem z kursem http://www.terazopole.pl/wiadomosci/...izualnego.html
a ta licencja warszawska (w sensie kurs w wawie) jest do "póki śmierć mnie nie rozłączy z tym światem" czy na jakiś czas?
Nie wie ktoś kiedy będą wysyłać z Łowicza legitymacje, kurs był 4.05, a do chwili obecnej nic do mnie nie przyszło.
Koś już dostał glajd?
40D
jeśli w Łowiczu robiłeś u ks. Jackowskiego (czy jakoś tak) to proponuję przedzwonić.
ja w ubiegłym roku dzwoniłem kilka razy i za każdym razem utwierdzano mnie, że już wysłano
po miesiącu się doczekałem, a miało być w dwa tygodnie.
pzdr
6D, 5DII, 50D, S35 1.4, S24 1.4, C85 1.8, C50 1.4
[B]Sprzedam Samyang 8mm