Strona 162 z 206 PierwszyPierwszy ... 62112152160161162163164172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 611 do 1 620 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oli85 Zobacz posta
    .. będę unikał księdza przed mszą :P
    Ja bym raczej starał się z Nim szczerze porozmawiać. Myślę, że przyniesie to więcej pożytku niż unikanie. Jeśli podejdziesz do sprawy profesjonalnie i grzecznie, na ceremonii nie odwalisz jakiegoś numeru to na pewno nie będzie problemu. Życzę powodzenia
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oli85 Zobacz posta
    i co nie dał mu kamerować ?? powiem ci że mnie teraz nastraszyłeś :/ w sobotę mam wesele i aż się teraz boję.. będę unikał księdza przed mszą :P
    Tak jak koledzy powiedzieli lepiej pójść i się przywitać a jak zapyta o glejt to powiedzieć że nie masz ale jesteś wierzący praktykujący i co jak co ale na mszy się zachować umiesz.
    A tamtemu kamerunowi nie dał filmować i czekał z rozpoczęciem imprezy aż nie schowa zabawek, miałem też jednego batmana który nie pozwolił ani mi ani kamerunowi w czasie kazania pracować, wtedy młodzi nam powiedzieli że mamy sie u księcia stawic przed imprezą, ale od tego czasu zawsze idę pogadac z batmanem czy nie ma jakiegoś widzimisie.
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Idź się przywitaj, powiedz że papierka nie masz , ale nie będziesz przeszkadzał.
    no comment...

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kurde,jacyś pechowi jesteście.Mnie nigdy ksiądz nie pytał o glejt.Nawet zapomniałem,gdzie go mam...

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

A co dziwnego jest w tym , że podczas kazania nie należy robić zdjęć?

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Pierwsze słyszę

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    W trakcie kazania które jest kierowane do młodych można złapać naprawdę fajne emocje. O ile mogę zrozumieć że księdza może rozpraszać np błyskanie lampą to nie moge pojąć zakazu filmowania słów które są przeważnie kierowane specjalnie do młodych.
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

A to jest chwila uniesienia ? Wyjątkowy moment ? Kazanie czasem trwa 15-20 minut bite. Często gęsto młodzi wtedy się uśmiechają bo ksiądz z jajem robi to kazanie , więc szkoda jest wtedy nie fotografować.
    no comment...

Bywalec
    Miasto
    Solec Kujawski

Domyślnie

W kościele katolickim nie ma momentów, w których nie wolno robić zdjęć. Należy jednak wykazać się taktem i wyczuciem chwili, oraz uwazględnić zastrzeżenia celebransa.
    ---------------
    Don_Pedro_123
    ---------------

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Don_Pedro_123 Zobacz posta
    W kościele katolickim nie ma momentów, w których nie wolno robić zdjęć. Należy jednak wykazać się taktem i wyczuciem chwili, oraz uwazględnić zastrzeżenia celebransa.
    podczas Podniesienia równiez ?
    40D + BG-E2N + 16-35 + 50 + 85 + 70-200

Strona 162 z 206 PierwszyPierwszy ... 62112152160161162163164172 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów