Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1282

Wątek: Eos 60D

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Jak dla mnie 60d to w pewnym sensie marketingowy kicz,do tego co ma w środku nie można się chyba przyczepić ale wygląd zewnetrzny,ten wyświetlacz,guziczki jak w seri xxxd a dokładniej 550d...dla mnie za bardzo kombinują ,wiem że znajdzie sie dużo ludzi co powiem że uchylny lcd jest super i bardzo przydatny ale dla mnie to badziewie,nieużyteczne i jeszcze szpecące aparat...oby canon nie dorzucał takich dziwact do nastepcy 5dmkII bo to będzie porażka

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Jwiem że znajdzie sie dużo ludzi co powiem że uchylny lcd jest super i bardzo przydatny
    Uchylny wyświetlacz jest super i bardzo przydatny :-D

A tak na poważnie to podejrzewam że już wkrótce taki właśnie LCD pojawi się w następcy "siódemki" a może i "piątki". Spójrzmy na Live view. Pamiętam jak na tym forum pisano że to kaszana, porażka i że na zombie nigdy zdjęć nie będę robił bo to dobre dla amatorów z kompaktami. Dziś nikt nawet nad tym się nie zastanawia. Idźmy dalej. Filmująca lustrzanka. To herezja, profanacja ideii aparatu fotograficznego - krzyczano na forach dyskusyjnych. Dzisiaj powstają całe elaboraty i dedykowane strony o filmowaniu dslr-ami a filmowcy weselni wysprzedają kamery by zaopatrzyć się w ten cud techniki, gdzie za stosunkowo niewielkie pieniądze można osiągać efekty jakie dają kamery za setki tysięcy złotych. Dokładnie tak samo będzie w przypadku uchylnego LCD. Za kilka lat nikt nawet nie wspomni o takim szczególe, a może nawet będzie pisał że powinien obracać się w jeszcze innej płaszczyźnie

Uprawnienia umieszczania postów