Niestety, odpowiedzi nie dostałem.
wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
Niestety, odpowiedzi nie dostałem.
Zgodnie z przysłowiem "ziarnko do ziarnka..." dorzuciłem i swoje ziarenko
Przelew zrobiony.
Jakos idzie i tu, i na Nikonie. niezwykle mnie to cieszy.
Spróbuję może dodatkowo zmotywowac część uzytkowników, a tym samym podbic temat, żeby nie spadł w odmety niepamieci.
Czlowieku! Masz obiektyw Zenitar 16 mm f/2.8 "Rybij głaz", spedziłes wiele godzin na poszukiwaniu profilu korygujacego do PS i ACR? Twoje meki zostaną nagrodzone.
Oto moje warunki.
Ten, kto prześle mi dowód wpłaty na dowolna kwotę powyżej 20 PLN, na omawianą tu akcję i wyrazi chęć otrzymania profesjonalnie wykonanego profilu korygującego do tego obiektywu - koryguje winietę, aberację chromatyczną i ewentualnie, jak ktoś ma potrzebę, dystorsję - wyślę mu go. Profil robiony na Canon 5DII, ale tak samo bedzie działał na zdjeciach z każdego innego fulfrejma, czy cropa, bez wzgledu na markę.
Zainteresowani proszę pisac na 'dinderi małpa yahoo kropka com kropka au' - nie zapomnijcie dołaczyć dowodu wpłaty.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zrobienie tego profilu kosztowało całkiem poważną kwotę więc moja propozycja ma konkretny wymiar materialny.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 10-09-2010 o 09:14 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dalej nie ma strony na forum, do której można odsyłać ludzi z zewnątrz, przyjaciół, znajomych, fotografów. Strona ta nie może zawierać naszych dyskusji, tylko samą czystą informację o tej akcji. Plizzzz...
Hej, długo mnie tu nie było...zbierałam na swoje marzenie. Wreszcie sie udało i chciałabym ponownie dołączyc do akcji. Czy mogłabym poprosić kogokolwiek o napisanie mi na PM jak teraz stoi sprawa? Dla kogo zbieramy, po ile, gdzie wpłacać itp. Z chęcią prześledziłabym cały wątek ale niestety nie mam na to czasu, prac agoni, szef na monitor patrzy i historię ze statystykami sprawdza![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Skoro to taki problem to może "reklama" na stronie CB? Wykupienie 25 zł/dzień? Zapłacić?