wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
witam wszystkich
za rycerzem przylazłem tutaj od nikoniarzy, żeby was wspomóc
a że tak powiem idzie nam dobrze
ostania nasza akcja z fundacją "mam marzenie"
http://www.zatrzymacczas.pl/?p=436
ten brzydal w czerwonym to ja
wracając do tematu tego marzenia.
trzeba dokładnie ustalić o jaki aparat chodzi.
bo nie wierzę, że chłopak w wieku 18 lat nie ma sprecyzowanych "poglądów" systemowych i sprzętowych.
osoba która ma kontakt z panią Darią, niech zadzwoni do niej i niech wolontariusze jeszcze raz się spotkają z chłopakiem.
żeby się nie okazało, że jakaś buba będzie
jak będzie wszystko wiadomo, to zbierając kasę będzie trzeba rozpuścić wici, żeby znaleźć tani a solidny sklep.
dla Gosi kupiliśmy aparat w neo24, czy neonet (gdzieś mam kopię faktury) i jak się handlowiec dowiedział na jaki cel, tak dał znać pani dyrektor ....
no i aparat z dodatkami kupiliśmy za trochu ponad połowę ceny rynkowej.
Nokia 3.2 MegaPixel
"Glory glory psychotherapy, glory glory sexuality"
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Ja oczywiście też się dołożę. Szczególnie, że brałem udział w poprzednich akcjach nikoniarzy.
Melduje się na pokładzie :-)
Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.
Dzięki za kontakt.
Mamy od szefostwa zielone światło.
Cytując wypowiedź prezesa firmy: "Cyfrowe.pl przyłącza się do akcji i zaoferuje atrakcyjny rabat na sprzęt".
Teraz pozostaje tylko kwestia wyboru sprzętu. Skoro działamy na Canon-Board to może EOS 550D + 18-135 IS + jakieś gadżety - może stałka 50/1.8, żeby chłopaka wciągnąć a nie żeby się nauczył tylko kręcić zoomem, na pewno karta, torba.
Wszystko zależy od tego jakie fundusze zostaną zebrane przez użytkowników forum.
Ja szczerze mówiąc też myślałem o dodatkowej stałce zamiast lampy. Poza tym, zawsze łatwiej zaoferować chłopakowi wsparcie nam kanonierom, kiedy to sprzęt canona. Można przecież mu zaproponować np. 10 telefonicznych porad od ekspertów z forum? Kto się zadeklaruje wykona jeden telefon do chłopaka, na zadane przez Niego smsem pytanie/pomoc. Co Wy na to?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
the silence is deafening
a nie lepiej kupić mu dobrą książkę o podstawach fotografii ?
Nokia 3.2 MegaPixel
"Glory glory psychotherapy, glory glory sexuality"
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
To można dodatkowo![]()