Pokaż wyniki od 11 do 20 z 57

Wątek: Canon 500D wymiana na 40D czy 50D?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iso Zobacz posta
    jasne jasne, rozumiem. w takim razie nie ma pytania a co do zamienników to i tak gripa nie kupiłbym oryginalnego
    Nie kompromituj się już człowieku - innym radzisz a sam piszesz bzdury. Męcz się z zamiennikiem tylko nie opowiadaj potem, że nie działa
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez jeff.lebowski Zobacz posta
    Gripa (oryginalnego) mialem podpietego do 350D i 400D, jednak tak jak pisze Bolek02 nie o to mi obecnie chodzi. Trzymalem w ręce body serii xxD i wolę jego ergonomię niż serii xxxD z gripem.

Seria xxD to jednak wyższa półka i w sumie na pewno się przesiądę. Rozważam tylko czy warto dopłacać do 50D czy 40D w zupełności mi wystarczy.
    Ja uważam, że warto dorzucić te parę złotych na zakup 50D, bo IMHO jest i nowszy i trochę lepiej wyposażony. Szumami bym się tak bardzo nie przejmował, bo pozbędziesz sie ich w obróbce, a używalne ISO i tak bedzie lepsze w 50D.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 30-08-2010 o 19:58 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów