Strona 174 z 228 PierwszyPierwszy ... 74124164172173174175176184224 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 731 do 1 740 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

O, w tym samym miasteczku. Seba był o prawie miesiąc szybszy
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak sokolowski pankowi tak pank garemu

Miasto
    wawa

Domyślnie

No nie do końca, pierwszy raz widzę to zdjęcie, a jak ja robiłem swoje to seba jeszcze raczej nie opublikował tamtego. Po prostu trafiliśmy na to samo miasteczko.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A nie, opublikował jednak wcześniej.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 22-08-2010 o 15:14 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ale sam przyznasz, że "dość" podobne

Tyle że u garego wszystko się zlewa, para ciut nieostra, i szkoda że dach zrobił cały czerwony. U ciebie lepiej jeżeli chodzi o światło (dobrze że błyskałeś) i ostrość, ale gorzej pod względem kompozycyjnym (dużo ciemnych plam) no i już wspomnianą grę aktorską pary.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Przyznam, jak seba pokazywał to zdjęcie, a pokazywał, to jednak na pewno je widziałem, chociaż nie pamiętam. Być może przypadek, być może miałem z tyłu głowy ten kadr, nie wiem. Jeżeli chodzi o grę aktorską pary to wolę moje zdjęcie chociaż buziak garego jest uroczy. Być może kiedyś przyjdzie Ci do głowy że pary na zdjęciach nie koniecznie muszą się śmiać albo całować.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    to jednak na pewno je widziałem, chociaż nie pamiętam. Być może przypadek, być może miałem z tyłu głowy ten kadr, nie wiem.
    Ok, już nie drążę ^^
    Być może kiedyś przyjdzie Ci do głowy że pary na zdjęciach nie koniecznie muszą się śmiać albo całować.
    No, mogą też tak : http://wyborcza.pl/51,75248,7830089.html?i=4

Miasto
    wawa

Domyślnie

No i gites.

Domyślnie

Przyznam, jak seba pokazywał to zdjęcie, a pokazywał, to jednak na pewno je widziałem, chociaż nie pamiętam. Być może przypadek, być może miałem z tyłu głowy ten kadr, nie wiem. Jeżeli chodzi o grę aktorską pary to wolę moje zdjęcie chociaż buziak garego jest uroczy. Być może kiedyś przyjdzie Ci do głowy że pary na zdjęciach nie koniecznie muszą się śmiać albo całować.
    widzisz Pank, Pani Bozia Cię ukarała.

następnym razem troszkę mniej się wymądrzaj (schody).

;-)

Miasto
    wawa

Domyślnie

Widzisz Michał, jest różnica między świadomym skopiowaniem czyjegoś kadru a nieświadomym zrobieniem podobnej klatki tylko dla tego że taki kadr sam się narzuca. Podobieństwo wynika tylko z przypadku więc bozia mnie niczym nie ukarała a wręcz nagrodziła podobnym okiem i wyczuciem co Seba Więc proponuję jednak wstrzymać się z dobrymi radami, bo brzmią jakbyś się wymądrzał, a przecież nie chciałeś.

Domyślnie

Widzisz Michał, jest różnica między świadomym skopiowaniem czyjegoś kadru a nieświadomym zrobieniem podobnej klatki tylko dla tego że taki kadr sam się narzuca. Podobieństwo wynika tylko z przypadku więc bozia mnie niczym nie ukarała a wręcz nagrodziła podobnym okiem i wyczuciem co Seba Więc proponuję jednak wstrzymać się z dobrymi radami, bo brzmią jakbyś się wymądrzał, a przecież nie chciałeś.
    temat już był wałkowany.....

od siebie tylko dodam że dla mnie tamte moje kadry ze schodów "narzucały" się również - i to również wtedy tłumaczyłem.

http://www.kalina-studio.com/?site=p...range=1&pic=58

Poznajesz ?
    Pisałem Ci że to ustawienie się NARZUCA.

Kiedy to było robione ? Na pewno przede mną, a czy przed Tobą ?

Proponuję jednak więcej luzu.

Nie traktuj tego jako próbę "docinki" tylko jako próbę rozładowania atmosfery.

:-)

Strona 174 z 228 PierwszyPierwszy ... 74124164172173174175176184224 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów