No to źle im kazałeś ;P Takie miny to mogłyby pasować w gabinecie luster, albo obok smutnego klauna, czy coś.
No to źle im kazałeś ;P Takie miny to mogłyby pasować w gabinecie luster, albo obok smutnego klauna, czy coś.
A mi takie miny pasowały na karuzeli dla 6latków i co pan mi zrobi?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
a)Kill it with fire!
b)Nic. Zupełnie nic.
Ja tylko mówię, jaki jest mój punkt widzenia. Jak widać - pomimo późnej godziny - nie jestem sam (magart).
A ja dziękuję i przyjmuję do wiadomości, ale pozwolę sobie zostać przy swoim zdaniu.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Jasne, przecież nikt nie będzie Ci kazać dorabiać gęby
![]()
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Ostatnie 2 naprawdę dobre. Ja bynajmniej jestem pod wrażeniem.
Co do min na ostatnim to PM jednak nie wygląda na zadumanego a prędzej na załamanego.4
281. Uwielbiam ten motyw pokazania dwóch pomieszczeń na jednym zdjęciu, i osoby w ramce z framugi drzwi!
284. Co to za 2 białe kropy na buzi? Plastry?
287. Przepalona twarz pani po prawej - przez ten defekt zdjęcie poleciałoby u mnie do kosza.
231 (291). Jakaś szaruga na twarzy pana młodego. Trochę jak topielec.
Straszny kościół. Brr!
Set przyjaźniejszy dla oka, nie ma aż tak wkurzających obwódek jak ostatnio. Martwi mnie jednak wyostrzanie/kompresja jpg - trochę kuleją jakościowo te miniaturki chyba.
Ogólnie się podoba.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ups, nie wiem czy 2 razy nie były wyostrzane przez pomyłkę, no i coś się rypnęło w numeracji. Micles, dla mnie bywają na zdjęciu ważniejsze sprawy niż drobne a nawet mniej drobne techniczne mankamenty. Ten kościół to najpiękniejszy kościół jaki znam, a jednocześnie masakrycznie nieprzyjazny fotografowi. Ale strasznie go lubię.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Bo to kościół zakonny, te z reguły mają sensowniejszą obsadę.
Ostatnio edytowane przez pank ; 21-08-2010 o 00:02 Powód: Automerged Doublepost