Strona 20 z 24 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 239

Wątek: pytanie od mlodych: "a czy my moglibysmy sami wybrac ktore zdjecia beda na DVD?"

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie, po prostu piękny klasyk.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

A syrena to nie jest piękny klasyk ? ;]

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Mniej, chyba że bosto
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Fakt faktem warszawka jest ładniejsza.

Domyślnie

mój szwagier ma zastawę 750 - odpowiednik Fiata 600..... taki trochę "garbusek", też fajny,
    ale niestety 4 osoby tam wejdą więc jako Młody w przyszłości będzie jednocześnie kierowcą.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ej. odczep się pan od mojego krasnala, to dowód na moje wysublimowane poczucie i estetyki i humoru
    Ja się czepiłem krasnala w ogólności, a Twój jest na pewno dorysowany :wink:
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

BeatX podjechali czym podjechali.
    Brak stylu - może
    Brak funduszy - chyba najbardziej prawdopodobne
    Dla niektórych to czym podjadą pod kościół widocznie nie jest tak ważne jak pieniądze które na tym zaoszczędzili (co z tego że ktoś z gości miał dobrą furę - nie chcieli to nie poprosili - powody nikomu z postronnych i tak nie będą znane) i to na co mogli je wydać.
    Nie rozumiem twoje nakręcania się tym całym wydarzeniem. Pisałeś dużo i jak dla mnie bez sensu a sprawa i tak wyszła w sposób jaki wszyscy radzili (mimo że broniłeś się przed tym rękami i nogami jak ci ludzie proponowali rozwiązanie) - A czas jaki poświęciłeś na te wypisywanie zbliżył się albo i przekroczył czas którego tak bardzo nie chciałeś poświęcić na obrobienie dodatkowych 30 zdjęć.

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadget_zary Zobacz posta
    czas jaki poświęciłeś na te wypisywanie zbliżył się albo i przekroczył czas którego tak bardzo nie chciałeś poświęcić na obrobienie dodatkowych 30 zdjęć.
    skad wiesz ile czasu spedzilem na forum?
    juz mi sie nie chcialo pisac i nie wspomnialem, ze po dojsciu do porozumienia z mlodymi za pare godzin do mnie zadzwonili, zebym jednak przerobil wszystkie zdjecia kolorowe na b&w (zostawil tylko kilka czarno-bialych)
    no i co mialem im odpowiedziec.. ze umowa byla tylko na 30 zdjec i znowu sie klocic?
    rece opadaja.
    mysle ze to jak traktuja moja prace, moj prywatny czas w pewnym sensie usprawiedliwa mnie, ze pisze o nich na forum.
    zatem mam 79 zdjec z bardzo nieciekawym kolorem swiatel do obrobienia na nowo wczoraj robilem to 5h, dzisiaj od 2h nadal siedze i rzezbie, ale juz koncze na szczescie
    i mam nadzieje ze wkoncu wezma te zdjecia takie bez dodatkowego marudzenia typu ze trzeba w prezentacji/slideshow na DVD zmienic "7 sierpien" na "7 sierpnia" ;]
    bo po to tez zadzwonili zebym zmienil..
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

No i słusznie, bo to nie po polskiemu było

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie