Strona 21 z 24 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 239

Wątek: pytanie od mlodych: "a czy my moglibysmy sami wybrac ktore zdjecia beda na DVD?"

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

czy ja mowie ze nie slusznie? pewnie ze slusznie.
    chodzi o to ze data, a w niej wyraz sierpnia/sierpien na samym poczatku prezentacji to przeciez *******a..
    .. chyba ze ktos uwaza, ze sierpnia/sierpien to wazny element zdjec slubnych ktore oglada sie podczas prezentacji?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    tragikomedia się robi
    no moze ciebie cala ta sytuacja bawi, spoko
    mi do smiechu nie jest, zapewniam
    Ostatnio edytowane przez BeatX ; 20-08-2010 o 10:35 Powód: Automerged Doublepost
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Beatx a kim ty za przeproszeniem jesteś żeby oceniać czym kto jeździ do ślubu? Co Ciebie to obchodzi? Ty masz wykonać najsolidniej pracę za którą ci płacą. A nie naśmiewać się z pracodawcy.

A kończąc z mojej strony tą żałosną dysputę przykładzik fachowca który według cienie nie istnieje: Ostatnio cykliniarz po wykonanej pracy został poproszony o wymianę kilku klepek. Myśleliśmy że cyklinowanie usunie przebarwienia a że tak się nie stało a klepki były zaraz przy wejściu do pokoju poprosiliśmy o wymianę już polakierowanych klepek podłogi. Pan poświęcił więcej niż jeden wieczór, wykorzystał własny klej i nie chciał zapłaty. Co prawda daliśmy mu potem 150 zł ale była to tylko i wyłącznie nasza wola a nie jego żądanie.
    Od tego czasu polecałem go wielokrotnie. A wiem, że zadowolonych klientów ma wielu co przekłada się na to, że trzeba czekać dwa trzy miesiące żaby znalazł wolny termin.
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

Domyślnie

Hi...
    Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    skad wiesz ile czasu spedzilem na forum?
    juz mi sie nie chcialo pisac i nie wspomnialem, ze po dojsciu do porozumienia z mlodymi za pare godzin do mnie zadzwonili, zebym jednak przerobil wszystkie zdjecia kolorowe na b&w (zostawil tylko kilka czarno-bialych)
    no i co mialem im odpowiedziec.. ze umowa byla tylko na 30 zdjec i znowu sie klocic?
    rece opadaja.
    mysle ze to jak traktuja moja prace, moj prywatny czas w pewnym sensie usprawiedliwa mnie, ze pisze o nich na forum.
    zatem mam 79 zdjec z bardzo nieciekawym kolorem swiatel do obrobienia na nowo wczoraj robilem to 5h, dzisiaj od 2h nadal siedze i rzezbie, ale juz koncze na szczescie
    i mam nadzieje ze wkoncu wezma te zdjecia takie bez dodatkowego marudzenia typu ze trzeba w prezentacji/slideshow na DVD zmienic "7 sierpien" na "7 sierpnia" ;]
    bo po to tez zadzwonili zebym zmienil..
    Przygotuj sobie protokół wykonania zlecenia bez uwag i bez zastrzeżeń do podpisania przez młodych. Bo się nigdy od nich nie uwolnisz.

Pozdrawiam...

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    Beatx a kim ty za przeproszeniem jesteś żeby oceniać czym kto jeździ do ślubu? Co Ciebie to obchodzi? Ty masz wykonać najsolidniej pracę za którą ci płacą. A nie naśmiewać się z pracodawcy.
    spokojnie bebesky, bo sie spocisz

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    A kończąc z mojej strony tą żałosną dysputę
    sam mnie zaczepiles.
    lec brachu na spacer, rower czy cos, bo strasznie agresywny na forum jestes

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Tak jak pisałem wcześniej - młodzi mieli wybór albo dobry samochód albo dobry fotograf, więc powinieneś być dumny że wybrali Ciebie, poświęcając styl w jakim pojadą do kościoła
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Tak jak pisałem wcześniej - młodzi mieli wybór albo dobry samochód albo dobry fotograf, więc powinieneś być dumny że wybrali Ciebie, poświęcając styl w jakim pojadą do kościoła
    Popieram. Ostatnio miałem ślub pewnej pary. Dwa miesiące wcześniej robiłem cały repo siostry panny młodej - taki pakiet rodzinny się trafił Różnica taka że ta pierwsza siostra pojechała do ślubu starym rozklekotanym lecz ładnie utrzymanym Mercem W123 kuzyna i ma zdjęcia z całego dnia natomiast tej drugiej robiłem zdjęcia tylko w kościele ale za to wieźli się wynajetym nowiutkim Lexusem. Zdjęcia zostaną na zawsze ale kto zapamięta tego Lexusa...

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

cóż - ja rozwazam poswiecenie kamerzysty na rzecz dobrego fotografa, jezeli zaszłaby taka koniecznosc.

BeatX - rozumiem Twoje zdenerwowanie przez parę, ale powinieneś chyba czasem ugryźć się nieco w język. Idź na basen, zrób 40 długości i nerwy przejdą))

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Loomie chyba masz racje :]
    ale zamiast basenu skocze do skepu po czteropak żubra

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

na zdrowie:P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    Popieram. Ostatnio miałem ślub pewnej pary. Dwa miesiące wcześniej robiłem cały repo siostry panny młodej - taki pakiet rodzinny się trafił Różnica taka że ta pierwsza siostra pojechała do ślubu starym rozklekotanym lecz ładnie utrzymanym Mercem W123 kuzyna i ma zdjęcia z całego dnia natomiast tej drugiej robiłem zdjęcia tylko w kościele ale za to wieźli się wynajetym nowiutkim Lexusem. Zdjęcia zostaną na zawsze ale kto zapamięta tego Lexusa...
    mercedes W123 ? czyli tzw. BECZKA !
    przecież to cudowne auto, coraz mniej tego jest, już powoli pod klasyka to podchodzi... wolałbym beczkę od lexusa, serio.

:-)

Strona 21 z 24 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów