Pokaż wyniki od 1 do 10 z 239

Wątek: pytanie od mlodych: "a czy my moglibysmy sami wybrac ktore zdjecia beda na DVD?"

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

BeatX podjechali czym podjechali.
    Brak stylu - może
    Brak funduszy - chyba najbardziej prawdopodobne
    Dla niektórych to czym podjadą pod kościół widocznie nie jest tak ważne jak pieniądze które na tym zaoszczędzili (co z tego że ktoś z gości miał dobrą furę - nie chcieli to nie poprosili - powody nikomu z postronnych i tak nie będą znane) i to na co mogli je wydać.
    Nie rozumiem twoje nakręcania się tym całym wydarzeniem. Pisałeś dużo i jak dla mnie bez sensu a sprawa i tak wyszła w sposób jaki wszyscy radzili (mimo że broniłeś się przed tym rękami i nogami jak ci ludzie proponowali rozwiązanie) - A czas jaki poświęciłeś na te wypisywanie zbliżył się albo i przekroczył czas którego tak bardzo nie chciałeś poświęcić na obrobienie dodatkowych 30 zdjęć.

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadget_zary Zobacz posta
    czas jaki poświęciłeś na te wypisywanie zbliżył się albo i przekroczył czas którego tak bardzo nie chciałeś poświęcić na obrobienie dodatkowych 30 zdjęć.
    skad wiesz ile czasu spedzilem na forum?
    juz mi sie nie chcialo pisac i nie wspomnialem, ze po dojsciu do porozumienia z mlodymi za pare godzin do mnie zadzwonili, zebym jednak przerobil wszystkie zdjecia kolorowe na b&w (zostawil tylko kilka czarno-bialych)
    no i co mialem im odpowiedziec.. ze umowa byla tylko na 30 zdjec i znowu sie klocic?
    rece opadaja.
    mysle ze to jak traktuja moja prace, moj prywatny czas w pewnym sensie usprawiedliwa mnie, ze pisze o nich na forum.
    zatem mam 79 zdjec z bardzo nieciekawym kolorem swiatel do obrobienia na nowo wczoraj robilem to 5h, dzisiaj od 2h nadal siedze i rzezbie, ale juz koncze na szczescie
    i mam nadzieje ze wkoncu wezma te zdjecia takie bez dodatkowego marudzenia typu ze trzeba w prezentacji/slideshow na DVD zmienic "7 sierpien" na "7 sierpnia" ;]
    bo po to tez zadzwonili zebym zmienil..
    Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

Domyślnie

Hi...
    Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    skad wiesz ile czasu spedzilem na forum?
    juz mi sie nie chcialo pisac i nie wspomnialem, ze po dojsciu do porozumienia z mlodymi za pare godzin do mnie zadzwonili, zebym jednak przerobil wszystkie zdjecia kolorowe na b&w (zostawil tylko kilka czarno-bialych)
    no i co mialem im odpowiedziec.. ze umowa byla tylko na 30 zdjec i znowu sie klocic?
    rece opadaja.
    mysle ze to jak traktuja moja prace, moj prywatny czas w pewnym sensie usprawiedliwa mnie, ze pisze o nich na forum.
    zatem mam 79 zdjec z bardzo nieciekawym kolorem swiatel do obrobienia na nowo wczoraj robilem to 5h, dzisiaj od 2h nadal siedze i rzezbie, ale juz koncze na szczescie
    i mam nadzieje ze wkoncu wezma te zdjecia takie bez dodatkowego marudzenia typu ze trzeba w prezentacji/slideshow na DVD zmienic "7 sierpien" na "7 sierpnia" ;]
    bo po to tez zadzwonili zebym zmienil..
    Przygotuj sobie protokół wykonania zlecenia bez uwag i bez zastrzeżeń do podpisania przez młodych. Bo się nigdy od nich nie uwolnisz.

Pozdrawiam...

Uprawnienia umieszczania postów