Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: statyw,karta,grip

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    nie ma problemu tylko zauważ że wcześniej zaznaczyłem jak mało korzystam ze statywu, więc aparat jest tam góra z 30-60 minut
    To jak często korzystasz ze statywu i ile fizycznie czasu aparat jest na nim nie ma kompletnie żadnego znaczenia.
    Jak będzie miał spaść to spadnie nawet jeśli skorzystasz z niego raz w roku
    i tu koledzy słusznie radzą: albo mocniejszy/sprawdzony/firmowy/solidny albo żaden. Było już kilka razy na forum o strzaskanych aparatach i szkłach, które poleciały na glebę. Jak się w końcu polecający szajs o tym przekona na własnej skórze to bardzo proszę wtedy nie wylewać lamentów na forum.
    Człowiek podobno uczy się całe życie...
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Jak się w końcu polecający szajs o tym przekona na własnej skórze to bardzo proszę wtedy nie wylewać lamentów na forum.
    Nic nie polecam.Opisuje tylko swój SUBIEKTYWNY punkt widzenia.Już raz o tym pisałem. Nie jestem typem który lamentuje więc sie nie bój nie napisze na forum o ble statywach i jaki jestem teraz biedny bo to nie moje klimaty.
    ps. mimo wszystko xxxD i kita utrzyma spokojnie
    PEACE
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    KONIEC . Definitywnie, bo już miałem sie nie wdawać w polemiki pare postów temu
    Ostatnio edytowane przez jahjah1986 ; 18-08-2010 o 15:03 Powód: Automerged Doublepost
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    To jak często korzystasz ze statywu i ile fizycznie czasu aparat jest na nim nie ma kompletnie żadnego znaczenia.
    Jak będzie miał spaść to spadnie nawet jeśli skorzystasz z niego raz w roku
    i tu koledzy słusznie radzą: albo mocniejszy/sprawdzony/firmowy/solidny albo żaden. Było już kilka razy na forum o strzaskanych aparatach i szkłach, które poleciały na glebę. Jak się w końcu polecający szajs o tym przekona na własnej skórze to bardzo proszę wtedy nie wylewać lamentów na forum.
    Człowiek podobno uczy się całe życie...
    Święte słowa ... zawsze jak coś się ma zdarzyć to się zdarzy. Nie warto prowokowac losu. kupiłes sprzęt za min 2000zł i do niego statyw za 50zl to istna paranoja.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów