Strona 31 z 31 PierwszyPierwszy ... 21293031
Pokaż wyniki od 301 do 303 z 303

Wątek: Ogromny problem z fotografem ślubnym - pomóżcie

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    moim znajomym nie zalezy za bardzo na zdjeciach raczej na filmie wiec tez beda mieli takiego cudaka...ogolnie ma krecic film i czasem zrobic jakas fote, jak wyjdzie zobaczymy ale jak dla nich rozwiazenie ok chyba....gdyby jednak zalezalo mi na zdjeciach to bym nie bral takiej hybrydy
    zawsze się zastanawiam jak można mieć takie priorytety... film ogląda się na początku ... ale też w większości na podglądzie.. bo kto ma na to czas... a zdjęcia to przegląd całej imprezy ... i łatwiej i przyjemniej przypomnieć sobie co sie działo na imprezie... może to nie jest zdrowe podejście... ale mi by było żal kasy na kameruna... zwłaszcza takiego od wszystkiego... z takim podejściem to lepiej chyba kupić kamerę na allegro i wsadzić w łapy komuś z gości... i efekt będzie ten sam co pana od filmu i od zdjęć.. na raz - a jaka oszczędnosć
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bart3k Zobacz posta
    z takim podejściem to lepiej chyba kupić kamerę na allegro i wsadzić w łapy komuś z gości... i efekt będzie ten sam co pana od filmu i od zdjęć.. na raz - a jaka oszczędnosć
    Biorąc pod uwagę produkcje które widziałem - a widziałem sporo to jest to całkiem dobry pomysł. Dodatkową zaletą tego rozwiązania jest, że nawet jak film będzie standardowej jakości (chociaż wystarczy do kamery dokupić statyw i już może być dużo lepiej) to zostanie kamera .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Biorąc pod uwagę produkcje które widziałem - a widziałem sporo to jest to całkiem dobry pomysł. Dodatkową zaletą tego rozwiązania jest, że nawet jak film będzie standardowej jakości (chociaż wystarczy do kamery dokupić statyw i już może być dużo lepiej) to zostanie kamera .
    dla kogoś kto chociaż trochę się zna montażu, nawet najprostszym, to faktycznie rozwiązanie świetne
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Strona 31 z 31 PierwszyPierwszy ... 21293031

Uprawnienia umieszczania postów