Strona 16 z 34 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 332

Wątek: Wpadki na zleceniach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    mnie ostatnio kobieta na weselu poprosiła do tańca ...
    Mnie też, odmowy nie pomagały. Młoda fajna itd, ale że w tańcu dobry nie jestem, tak mną zakręciła, że modliłem się o koniec piosenki bo jeszcze 10 sekund i poleciałbym prosto na ścianę niczym rozkręcony bąk ależ by mieli ze mnie polewkę (wesele malutkie, więc każdy by zauważył). Godzinę później jeszcze jedna mnie wciągnęła ... pechh, ta nie kręciła ale za to nie dała się prowadzić

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

mnie ostatnio kobieta na weselu poprosiła do tańca...
    Cytat Zamieszczone przez ExploRa Zobacz posta
    ...parę razy mi się to zdarzyło...
    Cytat Zamieszczone przez Mr_Black Zobacz posta
    Mnie też...
    A klikacie na weselach?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No. Migawką

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LemonR Zobacz posta
    A klikacie na weselach?
    zależy ;-)

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

mnie ostatnio kobieta na weselu poprosiła do tańca
    Ale jaka to wpadka ? Toż to komplement, że masz branie xD . Jak jest ładna i trzeźwa a na parkiecie nic ciekawego się akurat nie dzieje to bierzesz i tańczysz Jak przyszła sama to na koniec wesela bierzesz jeszcze numer telefonu Jak powyższe warunki nie są spełnione to bierzesz aparat do ręki i twardo mówisz, że musisz teraz iść popracować, bo coś tam (np. coś ciekawego się dzieje, musisz mieć więcej materiału etc.) i udajesz się w okolice parkietu.
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Myślenice

Domyślnie

A mnie się to wydaje jednak trochę nieprofesjonalne :-/ W końcu para młoda płaci fotografowi za robienie zdjęć a nie imprezowanie. Na miejscu młodego na pewno zwróciłbym takiemu "pląsającemu" uwagę.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esel Zobacz posta
    A mnie się to wydaje jednak trochę nieprofesjonalne :-/
    No wiesz, z drugiej strony osoby z obsługi powinny spełniać zachcianki i oczekiwania gości ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esel Zobacz posta
    A mnie się to wydaje jednak trochę nieprofesjonalne :-/ W końcu para młoda płaci fotografowi za robienie zdjęć a nie imprezowanie. Na miejscu młodego na pewno zwróciłbym takiemu "pląsającemu" uwagę.
    Bez przesady, chwila przerwy każdemu dobrze zrobi - fotograf to też w końcu człowiek - i herbatki powinien się napić albo może nawet kawki

Gorzej jak fotograf jest "za bardzo zmęczony"... Kilka tygodniu temu byłam na weselu (jako gość) i pan fotograf weselny prof (mówił, że posiada legitymację zpaf), do godziny 1:00 (o tej godzinie wyszłam) większość czasu spędził siedząc przy stole dla gości pijąc winko (przy węższej części stołu - dostawiając sobie krzesełko), albo na zewnątrz paląc papierosa.

Niestety jeszcze nie miałam okazji obejrzeć zdjęć, być może robi niesamowite zdjęcia... niemniej trochę zadziwił mnie jego tryb pracy... Kolejna rzecz, która mnie zdziwiła - miał na szyi 2 aparaty: canona i nikona To się nazywa miłość ponad podziałami Acha, do canona miał podpiętego c17-200 - na ślubie i na weselu...
    C 30 | C 50D | 8 fisheye | 17-55 | 35 | 50 | 85 |

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Jak zatańczysz jeden czy dwa tańce przez całe wesele, to nikt się nie będzie czepiał. Większość ludzi jest odpowiednio wyluzowana i pomyśli co najwyżej, że fotograf też człowiek Chyba, że trafisz na wyjątkowo upierdliwą parę/rodzinkę, ale takich od razu rozpoznasz.

Nieprofesjonalne to jest picie i robienie słabych zdjęć
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Z piciem to tak jak z tańcami IMHO, z umiarem, symbolicznie można.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 16 z 34 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów