Pokaż wyniki od 1 do 10 z 215

Wątek: Oficjalny foto/wątek Panasonic DMC-LX3/Leica D-LUX 4

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

jest już na dpreview:

http://www.dpreview.com/news/1007/10...clx5.asp#first

pytanie jaka cena?
    Pojawił się Samsung EX1 z podobnej wielkości sensorem co LX3, ale nieco jaśniejszym obiektywem i ruchomym ekranem OLED, więc teraz Panas wypuścił nowego LX5. Dla wielu osób aparat wystarczy w 90% zastosowań. Wyraźna zmiana to obiektyw - nadal jasny (ekwiwalent 24mm to f/2), ale na długim końcu kończy się na ekwiwalencie 90mm zamiast 60mm co jest jakimś plusem.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_0602 Zobacz posta
    jest już na dpreview:Wyraźna zmiana to obiektyw - nadal jasny (ekwiwalent 24mm to f/2), ale na długim końcu kończy się na ekwiwalencie 90mm zamiast 60mm co jest jakimś plusem.
    Miałeś kiedyś LX3 w ręcę? Ja nie mam problemu by kiedy potrzeba włączyć digital zoom. Jak na digital jest całkiem optical - sample wieczorkiem.

Wyraźna zmiana - jak pokazują pierwsze sample - to sensor. Na samplach widać charakterystyczną dla BSI (wszystkie Sony) i Canon HS wyostrzoną srakę, coś jak jotpeg N****a na h-iso, ale to pewnie ostrość na zero, na minus 2 będzie dużo lepiej a w rawie zniknie... Ten sensor powala

Tu porównanie lx3 vs. lx5 - budynek w tle
    http://www.quesabesde.com/camdig/not...uestra_02g.jpg
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

jakiś czas temu w piątek odebrałem Mac Mini, a w poniedziałek Apple wrzucił nowy model na 2010 rok.

teraz w piątek odbieram LX3 z usa, panas wrzuca LX5.

za 3 tygodnie odbieram 1ds3 i 35L, wiec pewnie we wrzesniu mozemy spodziewać się 1ds4 i 35L II

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    jakiś czas temu w piątek odebrałem Mac Mini, a w poniedziałek Apple wrzucił nowy model na 2010 rok.

za 3 tygodnie odbieram 1ds3 i 35L, wiec pewnie we wrzesniu mozemy spodziewać się 1ds4 i 35L II
    Po tym jak zobaczyłem, że LX5 może zumować podczas wideo mój LX3 przestał robić ładne zdjęcia
    the silence is deafening

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Biedaczyna... Ale wiesz co, ja bym pogadał z ośmiornicą ile ona za takie usługi bierze. Albo żeby ci poleciła jakiegoś dobrego managera ^^

Domyślnie

to do jesieni 2010 wstrzymaj się z zakupem 24-70L, będzie nowy z is'em unikniesz kolejnej tragedii

... Twój "manager" ;-)

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr Dundersztyc Zobacz posta
    to do jesieni 2010 wstrzymaj się z zakupem 24-70L, będzie nowy z is'em unikniesz kolejnej tragedii

... Twój "manager" ;-)
    kiepski manager z Ciebie jak mi gruz próbujesz wcisnąć

po co mi ośmiornica, teraz to ja potrafię przepowiadać przyszłość

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów