Mam nadzieję, że koleżanki i koledzy posiadający ten pocket dslrsię przyłączą. Pierwsza fotka świąteczna
1. makro z ręki, 800, 1/15, f/2, 24mm, N-jpg
Mam nadzieję, że koleżanki i koledzy posiadający ten pocket dslrsię przyłączą. Pierwsza fotka świąteczna
1. makro z ręki, 800, 1/15, f/2, 24mm, N-jpg
the silence is deafening
no właśnie.. jak to sie sprawuje? opinie ma niezłe... ale i cena podobna no chociażby g10
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
no ale co? canoniarz z Panasonikiem?![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Canoniarz? Nie, raczej Cams Collector
Przyznaję, że co zdjęcie to ten Panas mnie zadziwia: a to color rendition a to IS'em. Szok! Polecam każdemu fanowi serii G i (starej) S.
By pozostać w temacie (z muzeum Canona) wklejam fotkę ekranu LCD S1 IS wykonaną LX3
2.
the silence is deafening
Kurczę byłby idealny... gdyby nie ta piko matryca...
Mam nadzieję, że w LX4/Lux5 będzie już matryca w rozmiarze od DX.
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...
Fajny aparat. Od dawna o czymś podobnym myślę ale ostatnio cena mi się zupełnie nie podoba.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czekam na pocket m4/3 z ficzerami LX3 w szczególności presetami koloru - dużo robie .jpg dla znajomych.
Jeśli Olek to wypuści wcześniej nie będę płakał - mam przecież na swoim LX3 Olkową FL-20.
3. Parę metrów od stadionu Korony, zwykły pstryk na 3200, 1/4, f/2.0, 24mm, własny NR (chrome) w PS
4. Idzie wiosna, 24mm, f/2.0, iso 80, N-jpg, (smart sharpen 80/0,2)
5. Panie Pawle, może mi pan zrobić filmik albo nie zdjęcie?, 24mm, f/2.0, fill flash, smart sharpen 80/0,2
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 07-04-2009 o 22:38
the silence is deafening