Pokaż wyniki od 1 do 10 z 279

Wątek: [battle] Goomis vs micles vs ?? - reportaż ślubny

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Mnie się bardzo podobały 2 kadry z 2 zestawu. Pierwszy kadr to taki odwrócony standard z hinduskiego wesela, a drugi nazwałbym kadrem bułgarskim. Dodatkowo, na 2 zestawie młody miał lekko za duży garnitur i to mnie jakoś-takoś wzruszyło. Ogólnie fajny pomysł na battle.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    Pierwszy kadr to taki odwrócony standard z hinduskiego wesela, a drugi nazwałbym kadrem bułgarskim.
    Które to?

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Które to?
    Oczywiście nie ma czegoś takiego jak kadr bułgarski albo kadr hinduski, na dodatek "standardowy odwrócony".
    Tak mi się te 2 kadry skojarzyły. Hinduski prosto rozpoznać, obejrzyj jakieś galerie Indian Wedding etc. i zobacz jaki kadr często tam występuje, a potem go "odwróć". Drugi z Twoich kadrów skojarzył mi się z ciepłem i czymś takim prostym jak smak pomidorów z bułgarskim serem. Raczej trudno będzie Ci zgadnąć który to bułgarski, ale niech wystarczy, że naprawdę mi się podobał.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    Mnie się bardzo podobały 2 kadry z 2 zestawu. Pierwszy kadr to taki odwrócony standard z hinduskiego wesela, a drugi nazwałbym kadrem bułgarskim.
    o kurcze.... chyba muszę się doszkolić.

Uprawnienia umieszczania postów