Michał piszesz jakbyś nigdy na ślubie nie był. Zdajesz sobie sprawę co będzie się działo jak będzie 4 fotografów? I każdy będzie walczył o kadry a 3 to wyjątkowo bo do konkursu jakiegoś?
Michał piszesz jakbyś nigdy na ślubie nie był. Zdajesz sobie sprawę co będzie się działo jak będzie 4 fotografów? I każdy będzie walczył o kadry a 3 to wyjątkowo bo do konkursu jakiegoś?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
"no ale przecież to tylko dobra zabawa" - Nie. Taki ludzik z Zenitem byłby 10x bardziej wkurzający niż rodzina z kompaktem, bo ona to zadowoli się nawet i plecami pary młodej, a ten pierwszy, zmotywowany battle'em, poszukujący niepowtarzalnych ujęć... A co dopiero trzech.
Ty idź do ery pracować.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
widzę że zaczynamy nowy temat, MORALNOŚĆ FOTOGRAFA ŚLUBNEGO.
ja się ewakuuję stąd.
do zobaczenia w innych wątkach.
Do niedzieli! (mam nadzieję, że zdążę przygotować secik)
Grubo panowie grubo :P
Mogę pożyczyć PRACTICę MTL-3, Pentacona 50/1,8 i Pentacona 135/2,8 jakby dla kogoś ZENIT był za ciężki.
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Ale wymyślacie...
Startuje ten battle czy nie?
Czytam i czekam na decyzję a tu same głupoty.
Mogę dać swoje 100 niepublikowanych zdjęć...
Może będzie ciekawiej.
sprzęt: CANON 5DII + 35L + 85 + 135L + 580