Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

mam problem/pytanie:

moja torba to Hama 210. Nosze w niej czasami duzo sprzętu. Oryginalny pasek na ramię ma rewelacyjną przesuwaną poduchę - dlatego był bardzo wygodny. po paru miesiącach pas okazał się na cięki i za wiotki (mimo że był szeroki) i poskręcał się tak że nie można było go używać.

do torby przepiąłem pas od plecaka mekko (pas identyczny jak w lowepro). zrobiony jest tak iż po środku jest przecięty i wszyta "poducha na ramię". sam pas okazał sie o wiele lepszy bo grubszy (nie szerszy tylko grubszy). Lecz gdy na wakacje włożyłem swoj sprzęt i dowaliłem lapka na łączeniach pas-poducha zaczął się nadrywać. Załamka

chcem kupić pas samochodowy (podobna szerokość i o wiele sztywniejszy niż te) i poszyć pas używając poduchy z pasa Hamy. ale za nim to może wiecie :

1. Czy gdzieś można dokupić sam gotowy pas do torby - wytrzymały
    2. Gdzie można kupić karabińczyki takie jak są pasach do przyczepiania do torby (szukałam na necie w dodatkach krawieckich ale takich szerokih nie mogę znaleść)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moregun Zobacz posta
    ............
    1. Czy gdzieś można dokupić sam gotowy pas do torby - wytrzymały
    2. Gdzie można kupić karabińczyki takie jak są pasach do przyczepiania do torby (szukałam na necie w dodatkach krawieckich ale takich szerokih nie mogę znaleść)
    Ad. 1
    http://www.allegro.pl/item1114331186...orby_nowy.html
    http://www.allegro.pl/item1135063353...y_us_army.html
    Ad. 2 - w dobrym sklepie pasmanteryjnym.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów