Strona 287 z 339 PierwszyPierwszy ... 187237277285286287288289297337 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 861 do 2 870 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Outback odpada w głównej komorze mieści tylko korpus z tele plus dodatkowe LC
    właśnie pogoniłem 75AW - szukam torby która wewn, pomieści komplet
    do powyższych podanych mogę sobie dopiąć LC jak będę potrzebował zapakować 1-2 kolejne szkła w LC

Pro Mag kusi ale ma zaporową cenę
    suwak jest do przeżycia najwyżej po 2-3 latach codziennego noszenia oddam na serwis
    na 3-5 miesięcy problem jest z tym że nie wiadomo czy dostane taką samą torbę czy jakiś nowy zamiennik który znów nie będzie mi pasował do sprzętu

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Grajewo

Domyślnie

Witam czy ktoś używa torbę HAMA DEFENDER 220.Chodzi mi o to czy aparat w niej stoi na obiektywie, czy jest zawieszony na gąbkach.Nie mogę znaleść tej informacji .

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonio61 Zobacz posta
    Witam czy ktoś używa torbę HAMA DEFENDER 220.Chodzi mi o to czy aparat w niej stoi na obiektywie, czy jest zawieszony na gąbkach.Nie mogę znaleść tej informacji .
    W tej torbie sam ustawiasz sobie wyokość tych "gąbek", chcesz żeby stał to będzie a jak wyżej zaczepisz gąbke to nie będzie. Pozatym to fajna i duuuuża torba.
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Exclamation Tamrac nr MX5375 (system MAS) vs. EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Witam, chciałbym się podzielić swoim ostatnim doświadczeniem z futerałem na obiekty Tamrac nr MX5375 (system MAS). Zgodnie z Tamrac Lens Case Fit Chart futerał ten nadaje się m.in. do obiektywu EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS. Moim jednak zdaniem nie do końca się nadaje do tego obiektywu, bowiem jak mam założony filtr polaryzyacyjny i do tego jeszcze załozę oba dekle na obiektyw to wchodzi on co prawda do futreału, ale futerał zapina się bardzo na siłę i mam wrażenie, że tak nie powinno być. Uważam, że jest minimlanie za mały (za niski, za krótki - jak ktow woli) do takiej konfiguracji.
    Piszę gdyby ktoś chciał kupić ten futerał do tego obiektywu i się zastanawiał. Sugeruję większy.

Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Witam, chciałbym się podzielić swoim ostatnim doświadczeniem z futerałem na obiekty Tamrac nr MX5375 (system MAS). Zgodnie z Tamrac Lens Case Fit Chart futerał ten nadaje się m.in. do obiektywu EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS. Moim jednak zdaniem nie do końca się nadaje do tego obiektywu, bowiem jak mam założony filtr polaryzyacyjny i do tego jeszcze załozę oba dekle na obiektyw to wchodzi on co prawda do futreału, ale futerał zapina się bardzo na siłę i mam wrażenie, że tak nie powinno być. Uważam, że jest minimlanie za mały (za niski, za krótki - jak ktow woli) do takiej konfiguracji.
    Piszę gdyby ktoś chciał kupić ten futerał do tego obiektywu i się zastanawiał. Sugeruję większy.
    Bangi przerzuć tą informację do właściwego wątku
    http://canon-board.info/showthread.php?t=40462&page=6
    pzdr

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ale ten futerał jest również elementem Toreb ktore mają MAS, dlatego tu umieściłem, ale napiszę również w podanym przez Ciebie

Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    ale ten futerał jest również elementem Toreb ktore mają MAS, dlatego tu umieściłem, ale napiszę również w podanym przez Ciebie
    tak wiem bo mam dużego tamraca
    ale, warto trzymać porządek w wątkach

Dopiero zaczyna

Domyślnie

LOWEPRO PASSPORT SLING - korzystal ktos moze? zastanawiam sie czy nie kupic, jako torba do miasta i ogolnie pojetego transportu. Zmiesci sie 40d z 17-40L i 70-200L?

Uzależniony

Domyślnie

Witajcie,

Z racji tego, że nie mam możliwości sprawdzenia wszystkich toreb na rynku bardzo prosiłbym o polecenie modeli toreb fotograficznych ( nie plecaków), które pomieściłyby: 5dmk2, 50d, c70-200, c85/1.8, c24-70, 580exII. NIe wiem czy to wszystko da się zmieścić do jednej torby. Torba oczywiście ma być adekwatna pod względem jakości wykonania, wytrzymałości do wartości sprzętu.

Proszę o pomoc i pozdrawiam

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Witajcie,

Z racji tego, że nie mam możliwości sprawdzenia wszystkich toreb na rynku bardzo prosiłbym o polecenie modeli toreb fotograficznych ( nie plecaków), które pomieściłyby: 5dmk2, 50d, c70-200, c85/1.8, c24-70, 580exII. NIe wiem czy to wszystko da się zmieścić do jednej torby. Torba oczywiście ma być adekwatna pod względem jakości wykonania, wytrzymałości do wartości sprzętu.

Proszę o pomoc i pozdrawiam
    wybrałem Tamrac pro12 i jestem mega zadowolony. Wszystko co piszesz wsadzisz i będzie świetnie lezało

Strona 287 z 339 PierwszyPierwszy ... 187237277285286287288289297337 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów