Strona 286 z 357 PierwszyPierwszy ... 186236276284285286287288296336 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 851 do 2 860 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Witam.
    Mam pytanie czy ktoś z was kupował coś na allegro u sprzedawcy o nicku dobrzyn8,bo handluje domke i newswearem i mam zamiar kupić u niego domke f-2 i pas newsweara?

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Witam.
    Mam pytanie czy ktoś z was kupował coś na allegro u sprzedawcy o nicku dobrzyn8,bo handluje domke i newswearem i mam zamiar kupić u niego domke f-2 i pas newsweara?
    Kupowałem wielokrotnie i nigdy nie było jakichkolwiek problemów. Jak dla mnie absolutnie uczciwy i pewny sprzedawca.
    EOS + Speedlite

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Witam.
    Mam pytanie czy ktoś z was kupował coś na allegro u sprzedawcy o nicku dobrzyn8,bo handluje domke i newswearem i mam zamiar kupić u niego domke f-2
    i pas newsweara?
    Jarek Malinowski - jedyny oficjalny przedstawiciel Newswear w Polsce.
    Ceny Domke w Polsce są wysokie. Ja kupiłem f-2 i f-6 na amazonie nieco ponad rok temu. Dostałem upust ok. 50$.
    Pouche Newswear kupiłem w Polsce na aukcjach dobrzyna.
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Dzięki za info,w takim razie nie ma czego się obawiać a jeszcze pytanie,długo czekaliście na przesyłke? bo mam nadzieje że wysyłka jest z Polski a nie czekanie na towar z USA a potem dopiero wysyłka

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Dzięki za info,w takim razie nie ma czego się obawiać a jeszcze pytanie,długo czekaliście na przesyłke? bo mam nadzieje że wysyłka jest z Polski a nie czekanie na towar z USA a potem dopiero wysyłka
    Napisz lub zadzwoń do niego. Ostatnio też kupowałem jeden pokrowiec newswear i akurat przesyłka była na cle. Aukcji nie było. W końcu po tygodniu towar był dostępny i aukcja też się pojawiła. Raczej nie wystawia czegoś, czego nie ma.
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Coś już napisał Awatar agent
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

Są tutaj może jacyś posiadacze torby lowepro nova 200 aw?
    Potrzebuję w miarę kompaktowej, lekkiej i wygodnej torby, która pomieści to co mam w stopce. Budżet do 250zł, myślicie że to byłby dobry wybór?
    ---
    5D + 40D + S14/2.8 + EF 28/1.8 + EF 50/1.4 + EF 85/1.8 + 430EX

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agent Zobacz posta
    Potrzebuję w miarę kompaktowej, lekkiej i wygodnej torby, która pomieści to co mam w stopce. Budżet do 250zł, myślicie że to byłby dobry wybór?
    pomyśl jeszcze o Stealth Reporterze, ale one są droższe od Novy
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agent Zobacz posta
    domke f-3x pomiescie wszystko, rozgladnij sie za domke, przynajmniej nie do konca wygladaja jak torby foto.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

mam problem/pytanie:

moja torba to Hama 210. Nosze w niej czasami duzo sprzętu. Oryginalny pasek na ramię ma rewelacyjną przesuwaną poduchę - dlatego był bardzo wygodny. po paru miesiącach pas okazał się na cięki i za wiotki (mimo że był szeroki) i poskręcał się tak że nie można było go używać.

do torby przepiąłem pas od plecaka mekko (pas identyczny jak w lowepro). zrobiony jest tak iż po środku jest przecięty i wszyta "poducha na ramię". sam pas okazał sie o wiele lepszy bo grubszy (nie szerszy tylko grubszy). Lecz gdy na wakacje włożyłem swoj sprzęt i dowaliłem lapka na łączeniach pas-poducha zaczął się nadrywać. Załamka

chcem kupić pas samochodowy (podobna szerokość i o wiele sztywniejszy niż te) i poszyć pas używając poduchy z pasa Hamy. ale za nim to może wiecie :

1. Czy gdzieś można dokupić sam gotowy pas do torby - wytrzymały
    2. Gdzie można kupić karabińczyki takie jak są pasach do przyczepiania do torby (szukałam na necie w dodatkach krawieckich ale takich szerokih nie mogę znaleść)

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

mam nove 200, mieszcza sie 2 aparaty z obiektywami, dwie lampy + jeszcze ze 2 obiektywy.
    to moja 1 lepsza torba i uwazam ze jest calkiem calkiem, chociaz ciezko mi sie przelamac psychicznie do chodzenia z otwarta torba. natomiast otwieranie zamka na szybko jest raczej utrudnione

Strona 286 z 357 PierwszyPierwszy ... 186236276284285286287288296336 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów