Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314
Pokaż wyniki od 131 do 135 z 135

Wątek: Czy za zabicie kameruna idzie sie do wiezienia?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cluer Zobacz posta
    jak tak piszecie...
    myśmy slub brali kupę 8 lat temu ale już wtedy zrezygnowalismy z video bo uznaliśmy, ze to kicz.
    Teraz bym przysiągł, ze moda na film dawno się skończyła (tak jak na obowiązkowego białego mercedesa) a tymczasem Wy musicie się użerać z kamerunami.
    Skąd się tacy ludzie jeszcze biorą ?
    I co oni potem z tym filmem robią ? Zamawiają chyba tylko po to, że "wszyscy mają" i potem można przez pół roku rodzinę i przyjaciół zanudzać ...

P.S. Kiedyś jak dostałem od kuzyna płytkę z ich wesela (na szczęście wyłgałem się ze wspólnego oglądania) to 2 godziny dało się obejrzeć na podglądzie w niecałe 10 minut Uważam, ze nic nie straciłem.
    A co zrobiłeś ze zdjęciami? Bo mi się zdaje, że one są tak samo niezbędne jak i film. I poza tym jednym wiszącym nad łóżkiem większość zapewne mieszka na pawlaczu będącym swoistym czyśćcem przed przeprowadzką na śmietnik.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dilbercik Zobacz posta
    takie proste pytanie

do tej pory raczej nie miałem z nimi na slubach wiekszych problemów...

ale w ostatni weekend trafił mi się taki. Że jak teraz przygotowuje fotki to siedzę i płacze.

a) przed Państwem Młodym postawił 2 halogeny budowlane z totalnie żółtym światłem na
    jednym i biało niebieskim na drugim.

b) cienie tak ostre że można ciąć - na niektórych zdjęciach zastanawiam się czy może zapomniałem i miałem na korpusach lampy...

c) na kamerze dodatkowy halogen powodował że zastanawiałem się jak zrobić HDR na żywych ludziach. Jako że pan kamerun "artysta" to krecił 1,5-2m od młodych czasem 50cm. wiec twarze wypalone reszta ciemność

kościół sam w sobie jest cieżki kolorystycznie (oswietleniowo) cześć świateł to halogeny część energooszczedne żarówki w niebieskich cześć w żółtych kloszach do tego witraże w odcieniach niebieskiego i czerwonego. jakoś tam zazwyczaj sobie radzę ale to co rozświetlił kamerun... mimo miejsca gdzie sie znajdowałem miałem ochotę dokonać czynów grzesznych.

jak gdzieś znajdę to mam na fotce kameruna... czarne bojówko-dziinsy ( z kilkoma plamami) czarna koszula sportowa ni to cienka bluza dresowa ni grubsza podkoszulka do tego szelki.( powodowały ze spodnie wysoooko nad pasem i sporo nad butami)

czy za zabicie kameruna dają rozgrzeszenie ??

pozdrawiam.

Nie nadążasz.
    Dzisiaj chyba już większość osób zajmujących się fotografią - to "kameruni", bo albo mają lustro z kamerką, albo mają oddzielną kamerkę.
    Dla mnie "kameruni" - to bracia, bo oprócz 5Dmk2 mam jeszcze małą kamerkę Sony. :-D
    Musisz polubić kamerunów. :-D
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    A co zrobiłeś ze zdjęciami? Bo mi się zdaje, że one są tak samo niezbędne jak i film. I poza tym jednym wiszącym nad łóżkiem większość zapewne mieszka na pawlaczu będącym swoistym czyśćcem przed przeprowadzką na śmietnik.
    A co pokażesz dzieciom? Ja bardzo lubię oglądać stare rodzinne fotografie, i myślę że następne pokolenia też.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Nie nadążasz.
    Dzisiaj chyba już większość osób zajmujących się fotografią - to "kameruni", bo albo mają lustro z kamerką, albo mają oddzielną kamerkę.
    Dla mnie "kameruni" - to bracia, bo oprócz 5Dmk2 mam jeszcze małą kamerkę Sony. :-D
    Musisz polubić kamerunów. :-D
    Pozdrówka
    A masz uchwyt dubeltowy (kamera + aparat)?
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    A co pokażesz dzieciom? Ja bardzo lubię oglądać stare rodzinne fotografie, i myślę że następne pokolenia też.
    Ale ja nie mam dzieci więc póki co to nie moje zmartwienie. A w trosce o szczęśliwe dzieciństwo byłbym skłonny pokazać chyba coś bardziej interesującego niż stare zdjęcia.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314

Uprawnienia umieszczania postów