Strona 145 z 228 PierwszyPierwszy ... 4595135143144145146147155195 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 441 do 1 450 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sergiusz - wy wyrosłeś ze wszystkiego co mogłoby zweryfikować Twoje umiejętności oraz tezy które głosisz. I jestem pewien, że w żadna sytuację, która by do takiej weryfikacji prowadziła, nie dasz się wciSiD
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    wciągnąć. Przepraszam, ale jakiś dziwny skrót klawiaturowy wysłał wiadomość i dodał mojego nicka na końcu, ale oczywiście edytować nie można.
    Ostatnio edytowane przez sid ; 28-06-2010 o 19:13 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Biorę udział tylko w poważnych konkursach:-D http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=108
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Mysle ze troche za bardzo wchodzicie tutaj miedzy wodke a zakaske.
    Bez urazy Pank i Michal

Panowie sobie juz cos wymyslili i wstepnie ustalili wiec moze tez sami sobie cos zmontujcie skoro jest juz Was dwoch?

4x70 fot, o matko..
    Z jednej strony może i racja, z drugiej niekoniecznie.
    W każdym razie pank napisał, że mu to ryba, ale ze względu na okres to z miclesem zdecydowaliśmy ustawić swój battle.
    Jakby to kogoś interesowało:
    http://www.canon-board.info/showthre...534#post834534
    Zasady podobne.

Może zrobimy później tak, że zwycięzca naszego battle'a zmierzy się ze zwycięzcą waszego? ;->
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Może zrobimy później tak, że zwycięzca naszego battle'a zmierzy się ze zwycięzcą waszego? ;->
    Na nowy materiał, czy na ten wygrany?

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Na nowy materiał, czy na ten wygrany?
    raczej na nowy bo ten wygrany to już będzie wiadomo który czyj, chociaż jak byśmy mieli w jednym battle'u to i tak pewnie byłoby wiadomo od początku który jest kogo.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Domyślnie

wygrany walczy potem z wygranym z drugiej "grupy" - materiał musi być nowy, będzie ciekawiej.
    Ci co przegrali w jednej i drugiej grupie walczą o 3 miejsce.....
    Może być ciekawie, nie mówię nie, ale nie mówię również tak.... ;-)

fajnie by było sponsora jakiegoś znaleźć....

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Prawie jak mistrzostwa świata i okolic. Sponsora? Ja bym na waszym miejscu szukał kogoś kto wam nosy chusteczką poobciera. Niemniej ja stawiam na panka. Mam nadzieję, że się wycofa z tej dziecinady.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Prawie jak mistrzostwa świata i okolic. Sponsora? Ja bym na waszym miejscu szukał kogoś kto wam nosy chusteczką poobciera. Niemniej ja stawiam na panka. Mam nadzieję, że się wycofa z tej dziecinady.
    eh.... szkoda nawet komentować.

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Jakbym miał tyle materiałów do publikacji świeżych to sam bym wziął udział. A tak w razie przejsćia przez pierwszą turę nie miałbym co dalej wstawiać

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    Nie kwestionuję tego,czy jego klienci podzielają jego poczucie estetyki,bo pewnie je podzielają,skoro biorą go na swoje wesele;ale czy poczucie estetyki tych klientów jest na podobnym poziomie co gościa,który widział prawie wszystko i oczekuje pstryków najwyższych lotów?
    Sorry,ale nie postawię znaku równości.
    ...nie rozwijam też dalej wątku,bo temat rzeka,a każdy ma prawo do własnego spojrzenia na tę sprawę,a moje jest właśnie takie.
    Mam wrażenie że przeceniasz większość użytkowników tego i innych forów i nie doceniasz klientów. Na forum zdarzają się ludzie którym się podoba "bo tak" tak samo jak zdarzają się klienci którzy dokładnie wiedzą czego i dla czego chcą.
    Pank, czytasz na Forum komentarze, przeglądasz różne wątki etc. Naprawdę nie trzeba być wirtuozem aby wygrać konkurs na Forum tylko trzeba wiedzieć jak to zrobić w oparciu o oczekiwania użytkowników. I z dużą dozą prawdopodobieństwa będziesz wygrywał ten i inne konkursy.
    Ideą tego battla jest pokazanie całego reportażu, będą to dokładnie te same zdjęcia które dostają klienci.
    I tak wstawię ten materiał na bloga, michał zaproponował battla, nie ubędzie mi jak pojawią się i w battlu. Z tym że, Panowie, z tym wychodzeniem z grup i walką o mistrzostwo i 3 miejsce faktycznie już się trochę rozpędzacie.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 28-06-2010 o 22:51 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 145 z 228 PierwszyPierwszy ... 4595135143144145146147155195 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów