Proponuję do rozmowy wrócić za jakieś 2 miesiące, jak będzie gotowy materiał do barttla.
Proponuję do rozmowy wrócić za jakieś 2 miesiące, jak będzie gotowy materiał do barttla.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
2 miesiące to ja nie wytrzymam z moimi fotamiNo nic, może zrobię 1 on 1 z Goomisiem.
Przecież na samym początku była mowa o 2-3 miesiącach.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Świetny pomysł! Młode Pary to znaczy ta co wygra zapewne nie pozbiera się ze szczęścia. Pełen profesjonalizm.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Zapweniam Cię że moja nie będzie miała nic przeciwko startowi w takim battlu, została poinformowana. Z resztą możliwość prezentacji zdjęć w internecie mam zagwarantowaną w umowie.
Wiesz, to nie o to chodzi czy masz zgodę czy jej nie masz bo i co mi do tego.
aha, czyli jak moja para przegra , to będzie smutna.... hm..
:-/
Musisz sobie zadać pytanie idąc na ślub czy robisz zdjęcia dla młodych czy aby wygrać konkurs na Forum. Bo to dwie różne rzeczy.
A zdjęcia zrobione dla młodych można pokazać w forumowym konkursie, czy jeżeli tak się zrobi przestaną być zdjęciami robionymi dla młodych?