Przesadzacie.
Przesadzacie.
Zupełnie nie rozumiem. Przedmiotem konkursu będzie reportaż przygotowany dla młodej pary, czy przez to że pojawi się w konkursie przestaje być reportażem dla młodej pary? Czy odnosi się to do wszystkich konkursów, począwszy od FFŚ, FRŚ na WPJA czy AGWPJA skończywszy? Co ma do tego różnica w odbiorze zdjęć przez fotografów i młode pary i skąd pewność że taka różnica istnieje?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Sergiusz, nie wiem jakie Ty masz doświadczenia, ale ja idąc na ślub zadaję sobie inne pytania: czy mam zapas baterii, czy mam zapas kart, czy mam gotówkę w razie czego na taksówkę jak bryka się popsuje, czy mam numer telefonu do młodych w telefonie i osobno na papierze w razie czego, czy mam prochy na ból głowy, czy mam prochy na za przeproszeniem "sraczkę", itd..
Pytań jest wiele, akurat o Forum chyba nie ma czasu myśleć w tym dniu....
Mamiyka nie rozumiem twojego stwierdzenia . Zauważ jaki jest target rynkowy panka.
Czy podstawowe zasady przedsiębiorczości i ekonomii przewyższają pojmowanie użytkowników tego forum ? Robimy to na co jest zbyt. Skoro pank od ponad roku sprawnie działa na rynku fotografii ślubnej i robi takie fotki jakie widać, to najwidoczniej klienci podzielają jego bądź co bądź wyszukane poczucie estetyki.
Nie kwestionuję tego,czy jego klienci podzielają jego poczucie estetyki,bo pewnie je podzielają,skoro biorą go na swoje wesele;ale czy poczucie estetyki tych klientów jest na podobnym poziomie co gościa,który widział prawie wszystko i oczekuje pstryków najwyższych lotów?
Sorry,ale nie postawię znaku równości.
...nie rozwijam też dalej wątku,bo temat rzeka,a każdy ma prawo do własnego spojrzenia na tę sprawę,a moje jest właśnie takie.
Pank, czytasz na Forum komentarze, przeglądasz różne wątki etc. Naprawdę nie trzeba być wirtuozem aby wygrać konkurs na Forum tylko trzeba wiedzieć jak to zrobić w oparciu o oczekiwania użytkowników. I z dużą dozą prawdopodobieństwa będziesz wygrywał ten i inne konkursy.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sergiusz, sorki że tak z grubej rury - ale skoro to takie łatwe wygrać na forum (wszak przecież Ty również dużo przeglądasz wątków, czytasz, piszesz),
to zapodaj 70 sztuk repo ze ślubu..... Ty, ja i Pank - potrójny battle (zrobimy wyjątek dla Sergiusza), stawka spora: 20 piw 0,5 litra dla zwycięscy - marka piwa do wyboru.
Kiedy idę na ślub to myślę o tym co będę robił po robocie. Chyba jest wiele przyjemniejszych rzeczy, którymi warto sobie zajmować głowę. Czasem mam problem dzień wcześniej czy aby zdążę się zerwać jeśli ślub zaczyna się o jakiejś abstrakcyjnie porannej porze na przykład o 13. W życiu nie zrobiłem 70 zdjęć z reportażu nie tylko w kościele ale w ogóle. W konkursie tym lub innym nie wezmę udziału ponieważ powiedzmy, że wyrosłem z konkursów. :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.